
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | pizzataikinaa pizzataikina | ||
Chef Select pizzataikina + pizzakastike | |||
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
25 kpl kpl | manteleita manteli | ||
1 kpl kpl | kananmunaa kananmuna | ||
voiteluun | |||
1 kpl kpl | myskikurpitsaa myskikurpitsa | ||
1 ripausta ripaus | suolaa suolaa |
Halloweendippi ja pizzasormet
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:25
min
(2)
Valmistus
- Halkaise kurpitsa ja kaavi siemenet talteen
- Leikkaa kurpitsanpuolikkaan pohjakuoresta pieni pala pois jotta puolikas pysyy tukevasti pystyssä
- Pyöritä pizzataikinasta sormen mittaisia tankoja
- Muotoile tanko niin että se on sormen nivelen kohdalta hivenen paksumpi
- Tee tankoihin veitsellä uria. Voitele tangot munalla
- Paina mantelit tankojen päihin kynsiksi
- Paista sormet 225 asteessa 6-7 min ajan kypsiksi
- Sekoita tomaattikastikkeen joukkoon habanero-kastike ja hienonnettu valkosipulin kynsi
- Kaada tomaattidippi kurpitsanpuolikkaaseen ja asettele sormet dipin ympärille