Helppous yllättää
Halloweendippi ja pizzasormet

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 pkt pkt pizzataikinaa pizzataikina
(Chef Select pizzataikina + pizzakastike)
1 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
25 kpl kpl manteleita manteli
1 kpl kpl kananmunaa kananmuna
(voiteluun)
1 kpl kpl myskikurpitsaa myskikurpitsa
1 ripausta ripaus suolaa suola

Halloweendippi ja pizzasormet

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

25 min
(2)

Valmistus

  1. Halkaise kurpitsa ja kaavi siemenet talteen
  2. Leikkaa kurpitsanpuolikkaan pohjakuoresta pieni pala pois jotta puolikas pysyy tukevasti pystyssä
  3. Pyöritä pizzataikinasta sormen mittaisia tankoja
  4. Muotoile tanko niin että se on sormen nivelen kohdalta hivenen paksumpi
  5. Tee tankoihin veitsellä uria. Voitele tangot munalla
  6. Paina mantelit tankojen päihin kynsiksi
  7. Paista sormet 225 asteessa 6-7 min ajan kypsiksi
  8. Sekoita tomaattikastikkeen joukkoon habanero-kastike ja hienonnettu valkosipulin kynsi
  9. Kaada tomaattidippi kurpitsanpuolikkaaseen ja asettele sormet dipin ympärille

Tarjoukset

Kotimainen myskikurpitsaKotimainen myskikurpitsa
Kotimainen myskikurpitsa
14.10 - 17.10
-30 %
2,29
1,59