
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
100 g g | mätiä
mäti (esim. Deluxe siian- tai muikunmätiä) | ||
0,5 dl dl | smetanaa smetana | ||
2 - 3 rkl rkl | ruohosipulia ruohosipuli | ||
0,25 tl tl | valkoviinietikkaa valkoviinietikka | ||
125 g g | perunalastuja perunalastut | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaMätilautat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Nosta mätipurkki sulamaan jääkaappiin tarjoilua edeltävänä päivänä. Kumoa sulanut mäti valumaan tiheään siivilään.
2. Sekoita mäti, smetana, ruohosipuli ja etikka kulhossa. Tarkista maku.
3. Levitä sipsit tarjoiluastialle. Lusikoi mätiseosta sipseille. Rouhaise päälle mustapippuria.
4. Tarjoa mätisuupalat saman tien, sillä sipsit vettyvät melko nopeasti