
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1,5 pkt pkt | blinejä blini | ||
Deluxe isoja blinejä (4 kpl/pkt) |
Lohitäyte
3 pkt pkt | graavilohta graavilohi | ||
Deluxe inkiväärigraavattu lohisiivu | |||
120 g g | smetanaa smetana | ||
200 g g | ranskankermaa ranskankerma | ||
0,25 kpl kpl | punasipulia punasipuli | ||
suolaa ja pippuria suolaa ja pippuria |
Koristeluun
lohitäytettä lohitäyte | |||
jätä täytettä hiukan kakun päälle | |||
50 g g | graavilohta graavilohi | ||
tee viipaleista muutama ruusuke | |||
2 -3 rkl rkl | mätiä mäti | ||
kirjolohen mätiä | |||
1 nippua nippu | tilliä tilli |
Blinikakku
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:15
min
(7)
Valmistus
- Ota blinit huoneenlämpöön sulamaan.
- Valmista sillä välin täyte. Säästä alkuun neljä lohisiivua koristeluun. Pilko loput lohesta sekä sipuli pieneksi ja sekoita smetanan sekä ranskankerman kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lisää pannuun hieman voita tai öljyä ja paista blinejä pannulla keskilämmöllä.
- Kokoa torni asettelemalla vuorotellen päällekkäin blinejä ja täytettä. Jätä hieman täytettä myös kakun päälle.
- Koristele blinikakku lohitäytteellä, lohiruusuilla, mädillä ja tillillä.
Vinkki! Mikäli haluat täytteestä paksumpaa, valuta smetanaa ja ranskankermaa muutama tunti tai yön yli jääkaapissa suodatinpaperilla vuoratussa siivilässä.