
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1,5 pkt pkt | blinejä
blini (Deluxe isoja blinejä (4 kpl/pkt)) |
Lohitäyte
3 pkt pkt | graavilohta
graavilohi (Deluxe inkiväärigraavattu lohisiivu) | |
120 g g | smetanaa smetana | |
200 g g | ranskankermaa ranskankerma | |
0,25 kpl kpl | punasipulia punasipuli | |
suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Koristeluun
lohitäytettä
lohitäyte (jätä täytettä hiukan kakun päälle) | ||
50 g g | graavilohta
graavilohi (tee viipaleista muutama ruusuke) | |
2 - 3 rkl rkl | mätiä
mäti (kirjolohen mätiä) | |
1 nippua nippu | tilliä tilli |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBlinikakku
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Ota blinit huoneenlämpöön sulamaan.
- Valmista sillä välin täyte. Säästä alkuun neljä lohisiivua koristeluun. Pilko loput lohesta sekä sipuli pieneksi ja sekoita smetanan sekä ranskankerman kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lisää pannuun hieman voita tai öljyä ja paista blinejä pannulla keskilämmöllä.
- Kokoa torni asettelemalla vuorotellen päällekkäin blinejä ja täytettä. Jätä hieman täytettä myös kakun päälle.
- Koristele blinikakku lohitäytteellä, lohiruusuilla, mädillä ja tillillä.
Vinkki! Mikäli haluat täytteestä paksumpaa, valuta smetanaa ja ranskankermaa muutama tunti tai yön yli jääkaapissa suodatinpaperilla vuoratussa siivilässä.