
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1,5 pkt pkt | blinejä
blini (Deluxe isoja blinejä (4 kpl/pkt)) |
Lohitäyte
3 pkt pkt | graavilohta
graavilohi (Deluxe inkiväärigraavattu lohisiivu) | ||
120 g g | smetanaa smetana | ||
200 g g | ranskankermaa ranskankerma | ||
0,25 kpl kpl | punasipulia punasipuli | ||
suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Koristeluun
lohitäytettä
lohitäyte (jätä täytettä hiukan kakun päälle) | |||
50 g g | graavilohta
graavilohi (tee viipaleista muutama ruusuke) | ||
2 - 3 rkl rkl | mätiä
mäti (kirjolohen mätiä) | ||
1 nippua nippu | tilliä tilli |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaBlinikakku
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Ota blinit huoneenlämpöön sulamaan.
- Valmista sillä välin täyte. Säästä alkuun neljä lohisiivua koristeluun. Pilko loput lohesta sekä sipuli pieneksi ja sekoita smetanan sekä ranskankerman kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lisää pannuun hieman voita tai öljyä ja paista blinejä pannulla keskilämmöllä.
- Kokoa torni asettelemalla vuorotellen päällekkäin blinejä ja täytettä. Jätä hieman täytettä myös kakun päälle.
- Koristele blinikakku lohitäytteellä, lohiruusuilla, mädillä ja tillillä.
Vinkki! Mikäli haluat täytteestä paksumpaa, valuta smetanaa ja ranskankermaa muutama tunti tai yön yli jääkaapissa suodatinpaperilla vuoratussa siivilässä.