Helppous yllättää
Blinikakku

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1,5 pkt pkt blinejä blini
(Deluxe isoja blinejä (4 kpl/pkt))

Lohitäyte

3 pkt pkt graavilohta graavilohi
(Deluxe inkiväärigraavattu lohisiivu)
120 g g smetanaa smetana
200 g g ranskankermaa ranskankerma
0,25 kpl kpl punasipulia punasipuli
suolaa ja pippuria suola ja pippuri

Koristeluun

lohitäytettä lohitäyte
(jätä täytettä hiukan kakun päälle)
50 g g graavilohta graavilohi
(tee viipaleista muutama ruusuke)
2 - 3 rkl rkl mätiä mäti
(kirjolohen mätiä)
1 nippua nippu tilliä tilli

Blinikakku

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

15 min
(9)

Valmistus

  1. Ota blinit huoneenlämpöön sulamaan.
  2. Valmista sillä välin täyte. Säästä alkuun neljä lohisiivua koristeluun. Pilko loput lohesta sekä sipuli pieneksi ja sekoita smetanan sekä ranskankerman kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Lisää pannuun hieman voita tai öljyä ja paista blinejä pannulla keskilämmöllä.
  4. Kokoa torni asettelemalla vuorotellen päällekkäin blinejä ja täytettä. Jätä hieman täytettä myös kakun päälle.
  5. Koristele blinikakku lohitäytteellä, lohiruusuilla, mädillä ja tillillä.

Vinkki! Mikäli haluat täytteestä paksumpaa, valuta smetanaa ja ranskankermaa muutama tunti tai yön yli jääkaapissa suodatinpaperilla vuoratussa siivilässä.