
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | lehtitaikinaa
lehtitaikina (tai torttutaikinaa) | |
2 rkl rkl | seesamin siemeniä seesamin siemenet | |
150 g g | graavilohta graavilohi | |
150 g g | tuorejuustoa
tuorejuusto (makuna yrtti) | |
1 nippua nippu | tilliä tilli | |
1 | kananmunaa
kananmuna (voiteluun) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLohisydämet
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kaulitse voitaikina, jonka jälkeen ota siitä sydänmuotilla 20 sydämenmuotoista palaa irti.
- Voitele sydänpalat kananmunalla ja ripottele niiden pintaan seesaminsiemeniä.
- Paista sydämiä uunissa 225 asteessa 5-7 minuuttia. Anna sydämien jäähtyä.
- Leikkaa lehtevät sydämet halki sahalaitaisella veitsellä.
- Lado sydämen puolikkaalle tuorejuustoa, pala graavilohta ja tilillä. Lisää sydämen yläosa päälle hatuksi