
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
550 g g | lehtitaikinaa lehtitaikina | |
1 | sipulia sipuli | |
3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
200 g g | fenkolia fenkoli | |
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
3 rkl rkl | Ajvar-kastiketta Ajvar-kastike | |
1 tl tl | timjamia timjami | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
1 | kananmunaa kananmuna | |
200 g g | ranskankermaa ranskankerma | |
150 g g | poroa
poro (Deluxe kylmäsavustettua pororouhetta) |
Voiteluun
1 | kananmunaa kananmuna |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPoro-fenkolipiiras
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuori ja leikkaa sipulit ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa fenkoli viipaleiksi. Kuumenna pannulla öljy ja kuullota siinä sipulit. Käytä fenkoliviipaleet myös pannulla rentoutumassa. Mausta seos ja anna jäähtyä.
- Sekoita kasvisten joukkoon muna, ranskankerma ja pororouhe.
- Levitä leivinpaperin päälle uunipellille toinen lehtitaikina. Levitä pohjalle täyte, mutta jätä reilu sentti reunoilta puhtaaksi. Nosta toinen taikina päälle. Käännä reunat kaksin kerroin päällepäin ja ummista haarukalla.
- Voitele leivonnainen munalla ja pistä haarukalla pintaan reikiä.
- Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia.