
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
550 g g | lehtitaikinaa lehtitaikina | ||
1 | sipulia sipuli | ||
3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
200 g g | fenkolia fenkoli | ||
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
3 rkl rkl | Ajvar-kastiketta Ajvar-kastike | ||
1 tl tl | timjamia timjami | ||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri | ||
1 | kananmunaa kananmuna | ||
200 g g | ranskankermaa ranskankerma | ||
150 g g | poroa
poro (Deluxe kylmäsavustettua pororouhetta) |
Voiteluun
1 | kananmunaa kananmuna |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaPoro-fenkolipiiras
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuori ja leikkaa sipulit ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa fenkoli viipaleiksi. Kuumenna pannulla öljy ja kuullota siinä sipulit. Käytä fenkoliviipaleet myös pannulla rentoutumassa. Mausta seos ja anna jäähtyä.
- Sekoita kasvisten joukkoon muna, ranskankerma ja pororouhe.
- Levitä leivinpaperin päälle uunipellille toinen lehtitaikina. Levitä pohjalle täyte, mutta jätä reilu sentti reunoilta puhtaaksi. Nosta toinen taikina päälle. Käännä reunat kaksin kerroin päällepäin ja ummista haarukalla.
- Voitele leivonnainen munalla ja pistä haarukalla pintaan reikiä.
- Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia.