
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
200 g g | saaristolaisleipää
saaristolaisleipä (tai ruisleipää) | ||
1 rkl rkl | voita voi | ||
150 g g | tuorejuustoa
tuorejuusto (makuna esim. piparjuuri) | ||
150 g g | graavilohta graavilohi | ||
0,5 dl dl | tilliä tilli |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaLohileipätangot
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Leikkaa tervaleivästä etusormen kokoisia tankoja. Sulata voi paistinpannulla ja paahda leipiä, kunnes ne saavat vähän väriä.
- Pyöräytä tangon päät tuorejuustossa.
- Kiepauta ympärille pala graavilohta.
- Viimeistele tillisilpulla.