
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | sipulia sipuli | |
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 rkl rkl | voita voi | |
1 | paprikaa paprika | |
1 pkt pkt | poroa
poro (Deluxe poron ohuen ohut kylmäsavupaistia (80 g)) | |
1 - 1,5 dl dl | parmesaania
parmesaani (hienoksi raastettua) | |
6 | kananmunaa kananmuna | |
2,5 dl dl | ruokakermaa ruokakerma | |
0,25 - 0,5 tl tl | suolaa suola | |
0,5 tl tl | timjamia timjami | |
0,5 tl tl | sokeria sokeri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKuohkeat porohyydykkeet
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Kuori ja silppua sipulit. Kuullota ne pannulla voissa pehmeiksi.
2. Kuutio huuhdeltu paprika. Suikaloi savuporo.
3. Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki. Lisää kerma, juustoraaste, sipulit, suola, timjami ja sokeri. Sekoita tasaiseksi ja nostele mukaan paprika- ja poropalat.
4. Voitele pienet uuninkestävät annosvuoat ja kaada niihin munakasmassa.
5. Kypsennä uunin keskitasossa 175 asteessa 20-30 minuuttia, kunnes munamassa hyytyy, kohoaa ja saa kauniin värin.6. Koristele valmiit hyydykkeet halutessasi tuoreella timjamilla.
Vinkki: Voit valmistaa hyydykkeen myös yhteen isompaan (n. 30 x 20 cm) vuokaan. Kypsennysaika on silloin noin 30 minuuttia.