
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | sipulia sipuli | ||
1 rkl rkl | voita voi | ||
1 | paprikaa paprika | ||
1 pkt pkt | poroa poro | ||
80 g kylmäsavupaistia | |||
1 -1,5 dl dl | parmesaania parmesaani | ||
hienoksi raastettua | |||
6 | kananmunaa kananmuna | ||
1 prk prk | ruokakermaa ruokakerma | ||
2.5 dl, pippurinen | |||
0,25 -0,5 tl tl | suolaa suolaa | ||
0,5 tl tl | timjamia timjami | ||
0,5 tl tl | sokeria sokeri | ||
2 | valkosipulia valkosipuli |
Kuohkeat porohyydykkeet
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Esivalmisteluaika: 0:20
1. Kuori ja silppua sipulit. Kuullota ne pannulla voissa pehmeiksi.
2. Kuutio huuhdeltu paprika. Suikaloi savuporo.
3. Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki. Lisää kerma, juustoraaste, sipulit, suola, timjami ja sokeri. Sekoita tasaiseksi ja nostele mukaan paprika- ja poropalat.
4. Voitele pienet uuninkestävät annosvuoat ja kaada niihin munakasmassa.
5. Kypsennä uunin keskitasossa 175 asteessa 20-30 minuuttia, kunnes munamassa hyytyy, kohoaa ja saa kauniin värin.6. Koristele valmiit hyydykkeet halutessasi tuoreella timjamilla.
VINKKI: Voit valmistaa hyydykkeen myös yhteen isompaan (n. 30 x 20 cm) vuokaan. Kypsennysaika on silloin noin 30 minuuttia.