
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 pkt pkt | lehtitaikinaa lehtitaikina |
Täyte
1 dl dl | pitkäjyväistä riisiä pitkäjyväinen riisi | ||
1 kuutiota kuutio | kalalientä kalaliemi | ||
3 dl dl | vettä vesi | ||
1 | sipulia sipuli | ||
4 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
1 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | ||
1 pkt pkt | graavilohta graavilohi | ||
1 pkt pkt | savulohta
savulohi (kylmäsavu) | ||
1 | kananmunaa kananmuna | ||
1 prk prk | smetanaa smetana | ||
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri | ||
1 ruukkua ruukku | tilliä tilli |
Voitelu
1 | kananmunaa kananmuna |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaLohikulibjaka
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Kuuluisa venäläispiirakka kulibjaka voidaan täyttää joko kalalla, sienillä tai kaalilla. Se tarjotaan usein joko kala- tai lihaliemen saattelemana.
- Keitä riisi kalaliemikuutiolla maustetussa vedessä. Jäähdytä.
- Hienonna kuoritut sipulit ja kuullota ne pannulla öljyssä. Jäähdytä.
- Leikkaa kalat suikaleiksi.
- Sekoita riisin joukkoon sipulit, kalapalat, muna, smetana, mausteet ja silputtu tilli.
- Levitä toinen taikinarullista pellille, leivinpaperin päälle. Levitä keskelle täyte, nosta taikinaa reunoilta täytteen päälle. Rullaa toinen taikinalevy päälle ja painele reunoilta leivonnaisen alle.
- Pistele leivonnaisen pinta haarukalla ja voitele munalla.
- Paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. Tarjoa lämpimänä tai lämmitettynä.