
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 pkt pkt | lehtitaikinaa lehtitaikina |
Täyte
1 dl dl | pitkäjyväistä riisiä pitkäjyväinen riisi | |
1 kuutiota kuutio | kalalientä kalaliemi | |
3 dl dl | vettä vesi | |
1 | sipulia sipuli | |
4 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
1 pkt pkt | graavilohta graavilohi | |
1 pkt pkt | savulohta
savulohi (kylmäsavu) | |
1 | kananmunaa kananmuna | |
1 prk prk | smetanaa smetana | |
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
1 ruukkua ruukku | tilliä tilli |
Voitelu
1 | kananmunaa kananmuna |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLohikulibjaka
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Kuuluisa venäläispiirakka kulibjaka voidaan täyttää joko kalalla, sienillä tai kaalilla. Se tarjotaan usein joko kala- tai lihaliemen saattelemana.
- Keitä riisi kalaliemikuutiolla maustetussa vedessä. Jäähdytä.
- Hienonna kuoritut sipulit ja kuullota ne pannulla öljyssä. Jäähdytä.
- Leikkaa kalat suikaleiksi.
- Sekoita riisin joukkoon sipulit, kalapalat, muna, smetana, mausteet ja silputtu tilli.
- Levitä toinen taikinarullista pellille, leivinpaperin päälle. Levitä keskelle täyte, nosta taikinaa reunoilta täytteen päälle. Rullaa toinen taikinalevy päälle ja painele reunoilta leivonnaisen alle.
- Pistele leivonnaisen pinta haarukalla ja voitele munalla.
- Paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. Tarjoa lämpimänä tai lämmitettynä.