Helppous yllättää
Kalaisa triffle

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

400 g g savulohta savulohi
(puolet Isokari lämminsavulohta ja puolet Isokari kylmäsavulohta)
200 g g saaristolaisleipää saaristolaisleipä
1 punasipulia punasipuli
1 ruukkua ruukku tilliä tilli
4 dl dl ranskankermaa ranskankerma
1 rkl rkl sitruunamehua sitruunamehu
1 sitruunan kuorta sitruunan kuori
(raastettuna)
0,5 tl tl suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri

Kalaisa triffle

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

2:20 h
(21)

Valmistus

Varaa tekeytymiseen aikaa 2 tuntia.

1. Hienonna kalat. Kuutioi saaristolaisleipä. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna tilli.

2. Sekoita ranskankermaan sitruunan mehu, raastettu kuori, suola ja pippuri.

3. Rakenna suolainen triffle lasikulhoon. Asettele kerroksittain leipää, kaloja, ranskankermaa ja tilli- sekä punasipulisilppua.

4. Anna trifflen tekeytyä pari tuntia tai seuraavaan päivään.

Tiesitkö? Lidlin tavoitteena on, että kaikki vakiovalikoimassa olevat omien merkkiemme kalatuotteet ovat todennetusti vastuullisia vuoden 2020 loppuun mennessä. Lue lisää Lidlin vastuullisesta kalavalikoimasta.