
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 g g | savulohta
savulohi (puolet Isokari lämminsavulohta ja puolet Isokari kylmäsavulohta) | ||
200 g g | saaristolaisleipää saaristolaisleipä | ||
1 | punasipulia punasipuli | ||
1 ruukkua ruukku | tilliä tilli | ||
4 dl dl | ranskankermaa ranskankerma | ||
1 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | ||
1 | sitruunan kuorta
sitruunan kuori (raastettuna) | ||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaKalaisa triffle
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Varaa tekeytymiseen aikaa 2 tuntia.
1. Hienonna kalat. Kuutioi saaristolaisleipä. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna tilli.
2. Sekoita ranskankermaan sitruunan mehu, raastettu kuori, suola ja pippuri.
3. Rakenna suolainen triffle lasikulhoon. Asettele kerroksittain leipää, kaloja, ranskankermaa ja tilli- sekä punasipulisilppua.
4. Anna trifflen tekeytyä pari tuntia tai seuraavaan päivään.
Tiesitkö? Lidlin tavoitteena on, että kaikki vakiovalikoimassa olevat omien merkkiemme kalatuotteet ovat todennetusti vastuullisia vuoden 2020 loppuun mennessä. Lue lisää Lidlin vastuullisesta kalavalikoimasta.