Helppous yllättää
Lohimousse thaitvistillä

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

250 g g savulohta savulohi
2 dl dl vispikermaa vispikerma
125 g g kreikkalaista jogurttia kreikkalainen jogurtti
1 dl dl kevätsipulia kevätsipuli
(hienonnettuna)
3 rkl rkl korianteria korianteri
2 rkl rkl sweet chili -kastiketta sweet chili -kastike
3 tl tl inkivääriä inkivääri
1 rkl rkl limemehua limemehu
(lisäksi ripaus kuorta raastettuna)
1 tl tl suolaa suola
0,5 tl tl valkopippuria valkopippuri

Lisäksi

1 pss pss ruisnappeja ruisnappi
1 prk prk mätiä mäti
(Deluxe siianmätiä)

Lohimousse thaitvistillä

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

25 min
(6)

Valmistus

1. Hienonna kala.

2. Vatkaa kerma napakaksi vaahdoksi. Kääntele joukkoon jogurtti ja kalamassa.

3. Sekoita mukaan kevätsipuli, korianteri, chilikastike, inkivääri, limetin mehu ja raastettu kuori sekä suola ja pippuri. Tarkista maku.

4. Lusikoi moussea ruiskorppujen päälle ja somista mädillä. Voit tarjota lohimoussea myös kalapöydässä keitettyjen perunoiden tai saaristolaisleivän kanssa.