
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
250 g g | savulohta savulohi | |
2 dl dl | vispikermaa vispikerma | |
125 g g | kreikkalaista jogurttia kreikkalainen jogurtti | |
1 dl dl | kevätsipulia
kevätsipuli (hienonnettuna) | |
3 rkl rkl | korianteria korianteri | |
2 rkl rkl | sweet chili -kastiketta sweet chili -kastike | |
3 tl tl | inkivääriä inkivääri | |
1 rkl rkl | limemehua
limemehu (lisäksi ripaus kuorta raastettuna) | |
1 tl tl | suolaa suola | |
0,5 tl tl | valkopippuria valkopippuri |
Lisäksi
1 pss pss | ruisnappeja ruisnappi | |
1 prk prk | mätiä
mäti (Deluxe siianmätiä) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLohimousse thaitvistillä
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Hienonna kala.
2. Vatkaa kerma napakaksi vaahdoksi. Kääntele joukkoon jogurtti ja kalamassa.
3. Sekoita mukaan kevätsipuli, korianteri, chilikastike, inkivääri, limetin mehu ja raastettu kuori sekä suola ja pippuri. Tarkista maku.
4. Lusikoi moussea ruiskorppujen päälle ja somista mädillä. Voit tarjota lohimoussea myös kalapöydässä keitettyjen perunoiden tai saaristolaisleivän kanssa.