Helppous yllättää
Perunapitsi ja muikunmätiä

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

2 - 3 perunaa peruna
(jauhoinen lajike)
suolaa ja pippuria suola ja pippuri
1 nokaretta nokare voita voi
1 tilkkaa tilkka rypsiöljyä rypsiöljy
4 rkl rkl ruohosipulia ruohosipuli
1 - 2 punasipulia punasipuli
2 dl dl ranskankermaa ranskankerma
(vatkattuna)
1 prk prk mätiä mäti
(muikunmätiä)

Perunapitsi ja muikunmätiä

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(0)

Valmistus

  1. Raasta peruna ja mausta perunaraaste suolalla ja pippurilla. Purista ylimääräinen vesi perunaraasteesta pois ja kuumenna pannu kuumaksi.
  2. Lisää pannulle voita ja tilkka öljyä ja muotoile perunasta ohuen ohuita ”perunalettuja” ja paista ne molemmin puolin rapeiksi.
  3. Tarjoile kuten blinit, eli vatkatun ranskankerman, ruohosipulin ja punasipulin kera.

Tarjoukset

Heimon MuikunmätiHeimon Muikunmäti
Heimon Muikunmäti
09.12 - 06.12
ERÄ!
12,49