
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 - 3 | perunaa
peruna (jauhoinen lajike) | ||
suolaa ja pippuria suola ja pippuri | |||
1 nokaretta nokare | voita voi | ||
1 tilkkaa tilkka | rypsiöljyä rypsiöljy | ||
4 rkl rkl | ruohosipulia ruohosipuli | ||
1 - 2 | punasipulia punasipuli | ||
2 dl dl | ranskankermaa
ranskankerma (vatkattuna) | ||
1 prk prk | mätiä
mäti (muikunmätiä) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaPerunapitsi ja muikunmätiä
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Raasta peruna ja mausta perunaraaste suolalla ja pippurilla. Purista ylimääräinen vesi perunaraasteesta pois ja kuumenna pannu kuumaksi.
- Lisää pannulle voita ja tilkka öljyä ja muotoile perunasta ohuen ohuita ”perunalettuja” ja paista ne molemmin puolin rapeiksi.
- Tarjoile kuten blinit, eli vatkatun ranskankerman, ruohosipulin ja punasipulin kera.