
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 - 3 | perunaa
peruna (jauhoinen lajike) | |
suolaa ja pippuria suola ja pippuri | ||
1 nokaretta nokare | voita voi | |
1 tilkkaa tilkka | rypsiöljyä rypsiöljy | |
4 rkl rkl | ruohosipulia ruohosipuli | |
1 - 2 | punasipulia punasipuli | |
2 dl dl | ranskankermaa
ranskankerma (vatkattuna) | |
1 prk prk | mätiä
mäti (muikunmätiä) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPerunapitsi ja muikunmätiä
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Raasta peruna ja mausta perunaraaste suolalla ja pippurilla. Purista ylimääräinen vesi perunaraasteesta pois ja kuumenna pannu kuumaksi.
- Lisää pannulle voita ja tilkka öljyä ja muotoile perunasta ohuen ohuita ”perunalettuja” ja paista ne molemmin puolin rapeiksi.
- Tarjoile kuten blinit, eli vatkatun ranskankerman, ruohosipulin ja punasipulin kera.