Helppous yllättää
Sitrusmarinoidut katkaravut ja valkosipulidippi

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

230 g g katkarapuja katkarapu
(Ocea Sean isoja katkarapuja)

Marinadi

1 limeä lime
0,5 appelsiinia appelsiini
1 chiliä chili
2 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
0,5 dl dl korianteria korianteri
2 tl tl hunajaa hunaja
0,5 dl dl oliiviöljyä oliiviöljy

Kastike

1 prk prk majoneesia majoneesi

Sitrusmarinoidut katkaravut ja valkosipulidippi

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

15 min
(5)

Valmistus

Huom! Ota katkaravut huoneenlämpöön tai jääkaappiin sulamaan ennen valmistusta.

  1. Pese sitrukset huolellisesti. Raasta kuoret ja purista mehut.
  2. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna se.
  3. Hienonna kuoritut valkosipulinkynnet sekä korianteri.
  4. Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään. Kaadaseos sitten katkarapujen päälle ja anna maustua tarjoiluhetkeen asti.
  5. Nosta katkaravut renkaassaan tarjolle tai kumoa ne tarjoiluvadille.
  6. Tarjoa dippikastike erikseen pienissä annosastioissa.