
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
230 g g | katkarapuja
katkarapu (Ocea Sean isoja katkarapuja) |
Marinadi
1 | limeä lime | |
0,5 | appelsiinia appelsiini | |
1 | chiliä chili | |
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
0,5 dl dl | korianteria korianteri | |
2 tl tl | hunajaa hunaja | |
0,5 dl dl | oliiviöljyä oliiviöljy |
Kastike
1 prk prk | majoneesia majoneesi |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSitrusmarinoidut katkaravut ja valkosipulidippi
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Huom! Ota katkaravut huoneenlämpöön tai jääkaappiin sulamaan ennen valmistusta.
- Pese sitrukset huolellisesti. Raasta kuoret ja purista mehut.
- Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna se.
- Hienonna kuoritut valkosipulinkynnet sekä korianteri.
- Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään. Kaadaseos sitten katkarapujen päälle ja anna maustua tarjoiluhetkeen asti.
- Nosta katkaravut renkaassaan tarjolle tai kumoa ne tarjoiluvadille.
- Tarjoa dippikastike erikseen pienissä annosastioissa.