
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
230 g g | katkarapuja
katkarapu (Ocea Sean isoja katkarapuja) |
Marinadi
1 | limeä lime | ||
0,5 | appelsiinia appelsiini | ||
1 | chiliä chili | ||
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
0,5 dl dl | korianteria korianteri | ||
2 tl tl | hunajaa hunaja | ||
0,5 dl dl | oliiviöljyä oliiviöljy |
Kastike
1 prk prk | majoneesia majoneesi |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaSitrusmarinoidut katkaravut ja valkosipulidippi
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Huom! Ota katkaravut huoneenlämpöön tai jääkaappiin sulamaan ennen valmistusta.
- Pese sitrukset huolellisesti. Raasta kuoret ja purista mehut.
- Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna se.
- Hienonna kuoritut valkosipulinkynnet sekä korianteri.
- Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään. Kaadaseos sitten katkarapujen päälle ja anna maustua tarjoiluhetkeen asti.
- Nosta katkaravut renkaassaan tarjolle tai kumoa ne tarjoiluvadille.
- Tarjoa dippikastike erikseen pienissä annosastioissa.