
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
300 g g | silakkafileitä
silakkafile (Jouluaitta juhlasilakka, katajanmarja) | |
2 kpl kpl | omenaa omena | |
0,5 dl dl | sitruunamehua sitruunamehu | |
200 g g | mozzarellaa mozzarella | |
1 kourallista kourallinen | basilikaa basilika | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKatajanmarjasilakka-juustotikut
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Valuta silakat liemestään.
2. Leikkaa omena viipaleiksi. Kaada päälle sitruunamehua.
3. Pujota cocktailtikkuun omenaviipaleita, silakkafilee, juustopallo tai kaksi ja basilikanlehtiä.
4. Asettele tikut tarjoiluvadille ja rouhi päälle mustapippuria. Tarjoile alkupalana keitetyn perunan kera.