
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 kpl kpl | blinejä
blini (Deluxe isoja blinejä (pakaste)) | |
125 g g | graavilohta
graavilohi (esim. Deluxe konjakkigraavattu lohi) | |
1 dl dl | ranskankermaa ranskankerma | |
1 dl dl | puolukoita puolukka | |
1 ripausta ripaus | tilliä
tilli (koristeeksi) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGraavikala-blinipalat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Sulata ja kuumenna blinit pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Leikkaa blinit kolmioiksi (4 x 6 kpl). Asettele päälle sopiva pala graavikalaa ja pursota ranskankermasta ohutta nauhaa. Koristele blinipalat puolukoilla ja tillillä.
3. Järjestä kolmiot halutessasi joulukuusen muotoon tarjoiluvadille.
Vinkki: Voit kuumentaa sulaneet blinit myös leivänpaahtimessa kovalla teholla ilman ylimääräistä rasvalisää.