
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | punasipulia punasipuli | ||
1 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | ||
150 g g | mätiä
mäti (kirjolohen mätiä) | ||
200 g g | ranskankermaa ranskankerma | ||
1 rkl rkl | tilliä
tilli (tuoretta) | ||
suolaa suola | |||
mustapippuria mustapippuri |
Tarjoiluun
perunalastuja perunalastut |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaMätidippi
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuori ja hienonna punasipuli. Laita pieneen kulhoon ja sekoita sitruunan mehu joukkoon. Anna maustua hetken aikaa.
- Valuta mätiä tiheässä siivilässä noin 15 minuutin ajan.
- Sekoita kaikki ainekset keskenään.
- Tarjoile mätidippi perunalastujen kanssa.
Vinkki! Voit tarjoilla mätidipin myös esimerkiksi kalaruoan tai parsan kastikkeena, blinien kera tai keitettyjen puolikkaiden kananmunien päällä.