
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | punasipulia punasipuli | |
1 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | |
150 g g | mätiä
mäti (kirjolohen mätiä) | |
200 g g | ranskankermaa ranskankerma | |
1 rkl rkl | tilliä
tilli (tuoretta) | |
suolaa suola | ||
mustapippuria mustapippuri |
Tarjoiluun
perunalastuja perunalastut |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMätidippi
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuori ja hienonna punasipuli. Laita pieneen kulhoon ja sekoita sitruunan mehu joukkoon. Anna maustua hetken aikaa.
- Valuta mätiä tiheässä siivilässä noin 15 minuutin ajan.
- Sekoita kaikki ainekset keskenään.
- Tarjoile mätidippi perunalastujen kanssa.
Vinkki! Voit tarjoilla mätidipin myös esimerkiksi kalaruoan tai parsan kastikkeena, blinien kera tai keitettyjen puolikkaiden kananmunien päällä.