Helppous yllättää
Mätidippi

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 punasipulia punasipuli
1 rkl rkl sitruunamehua sitruunamehu
150 g g mätiä mäti
(kirjolohen mätiä)
200 g g ranskankermaa ranskankerma
1 rkl rkl tilliä tilli
(tuoretta)
suolaa suola
mustapippuria mustapippuri

Tarjoiluun

perunalastuja perunalastut

Mätidippi

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(7)

Valmistus

  1. Kuori ja hienonna punasipuli. Laita pieneen kulhoon ja sekoita sitruunan mehu joukkoon. Anna maustua hetken aikaa.
  2. Valuta mätiä tiheässä siivilässä noin 15 minuutin ajan.
  3. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
  4. Tarjoile mätidippi perunalastujen kanssa.

Vinkki! Voit tarjoilla mätidipin myös esimerkiksi kalaruoan tai parsan kastikkeena, blinien kera tai keitettyjen puolikkaiden kananmunien päällä.