
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
100 g g | voita voi | ||
100 g g | juustoraastetta juustoraaste | ||
mustaleimaemmentalia raastettuna | |||
2 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | ||
0,25 tl tl | suolaa suola | ||
2 rkl rkl | vettä vesi | ||
kylmänä |
Päälle
2 rkl rkl | kurpitsansiemeniä kurpitsansiemenet | ||
1 tl tl | suolaa suola | ||
1 ripausta ripaus | timjamia timjami |
Lisäksi
1 pulloa pullo | glögiä glögi | ||
esim. Deluxe sahramiglögiä |
Mustaleimaemmentaalikeksit
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
1:05 h
(4)
Valmistus
- Sekoita pehmeän voin joukkoon muut aineet kulhossa.
- Jaa taikina kahtia ja pyöritä tangoiksi (à 15 cm).
- Siirrä jääkaappiin jähmettymään vartiksi.
- Leikkaa taikinatangoista puolen sentin paksuisia kiekkoja (Ø 3 ½ cm).
- Nosta ne leivinpaperin päälle uunipellille.
- Painele pintaan kurpitsansiemeniä, sormisuolaa ja timjamia.
- Paista 200 asteessa 12-14 minuuttia, kunnes napit ovat ruskistuneet kauniisti.
- Tarjoa glögin kanssa.