
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
100 g g | voita voi | |
100 g g | juustoraastetta
juustoraaste (mustaleimaemmentalia raastettuna) | |
2 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | |
0,25 tl tl | suolaa suola | |
2 rkl rkl | vettä
vesi (kylmänä) |
Päälle
2 rkl rkl | kurpitsansiemeniä kurpitsansiemenet | |
1 tl tl | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | timjamia timjami |
Lisäksi
1 pulloa pullo | glögiä
glögi (esim. Deluxe sahramiglögiä) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMustaleimaemmentaalikeksit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Sekoita pehmeän voin joukkoon muut aineet kulhossa.
- Jaa taikina kahtia ja pyöritä tangoiksi (à 15 cm).
- Siirrä jääkaappiin jähmettymään vartiksi.
- Leikkaa taikinatangoista puolen sentin paksuisia kiekkoja (Ø 3 ½ cm).
- Nosta ne leivinpaperin päälle uunipellille.
- Painele pintaan kurpitsansiemeniä, sormisuolaa ja timjamia.
- Paista 200 asteessa 12-14 minuuttia, kunnes napit ovat ruskistuneet kauniisti.
- Tarjoa glögin kanssa.