Helppous yllättää
Meri-Tuulin jouluiset poropiiraat

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Meri-Tuuli Väntsi
Meri-Tuuli Väntsi
Reseptin luonut Lidlin tähtikokki ja ruokastailaaja Meri-Tuuli Väntsi on tuttu kasvo monista tv:n ruokaohjelmista. Meri-Tuulin teesit ruoanlaitossa ovat: ruoan pitää olla herkullista, eikä raaka-aineiden laadusta tingitä. Ruoassa tärkeintä on hyvä olo. Lähde Meri-Tuulin matkaan kokeilemaan helppoja mutta yllätyksellisiä reseptejä.

Ainesosat

1 pkt pkt torttutaikinaa torttutaikina
(Jouluaitta laktoositon torttutaikina)
1 pkt pkt poroa poro
(Deluxe nyhtöporoa puolukkahillolla (350 g))
2 tl tl mausteita mausteet
(Jouluaitta pipari & inkivääri joulumaustetta)
1,5 dl dl tuorejuustoa tuorejuusto
1 dl dl ranskankermaa ranskankerma
3 rkl rkl pinjansiemeniä pinjansiemen

Koristeeksi

1 nippua nippu rosmariinia rosmariini
(tai ruohosipulia)

Meri-Tuulin jouluiset poropiiraat

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(1)

Valmistus

1. Levitä torttutaikinalevyt leivinpaperille sulamaan siksi aikaa, kun valmistat täytteet.

2. Kaada nyhtöporopaketin sisältö liemineen kulhoon. Lisää poron mukana tuleva puolukkahillo ja joulumauste. Murenna lihaa haarukalla ja sekoita.

3. Sekoita tuorejuusto ja ranskankerma sileäksi.

4. Leikkaa taikinalevyt puoliksi, jotta saat 16 neliötä. Kauli levyjä hieman ja nosta pellille leivinpaperille. Levitä kullekin neliölle lusikallinen tuorejuustoseosta, jätä 1 cm reunoista peittämättä. Lusikoi päälle kerros nyhtöporoseosta ja viimeistele pinjansiemenillä.

5. Paista 200-asteisen uunin keskiosassa noin 10 minuuttia tai kunnes taikina on kypsynyt kullanruskeaksi. Koristele rosmariinilla tai ruohosipulilla.