
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat
1 pkt pkt | torttutaikinaa
torttutaikina (Jouluaitta laktoositon torttutaikina) | |
1 pkt pkt | poroa
poro (Deluxe nyhtöporoa puolukkahillolla (350 g)) | |
2 tl tl | mausteita
mausteet (Jouluaitta pipari & inkivääri joulumaustetta) | |
1,5 dl dl | tuorejuustoa tuorejuusto | |
1 dl dl | ranskankermaa ranskankerma | |
3 rkl rkl | pinjansiemeniä pinjansiemen |
Koristeeksi
1 nippua nippu | rosmariinia
rosmariini (tai ruohosipulia) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMeri-Tuulin jouluiset poropiiraat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Levitä torttutaikinalevyt leivinpaperille sulamaan siksi aikaa, kun valmistat täytteet.
2. Kaada nyhtöporopaketin sisältö liemineen kulhoon. Lisää poron mukana tuleva puolukkahillo ja joulumauste. Murenna lihaa haarukalla ja sekoita.
3. Sekoita tuorejuusto ja ranskankerma sileäksi.
4. Leikkaa taikinalevyt puoliksi, jotta saat 16 neliötä. Kauli levyjä hieman ja nosta pellille leivinpaperille. Levitä kullekin neliölle lusikallinen tuorejuustoseosta, jätä 1 cm reunoista peittämättä. Lusikoi päälle kerros nyhtöporoseosta ja viimeistele pinjansiemenillä.
5. Paista 200-asteisen uunin keskiosassa noin 10 minuuttia tai kunnes taikina on kypsynyt kullanruskeaksi. Koristele rosmariinilla tai ruohosipulilla.