
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Kuorrute
50 g g | parmesaania
parmesaani (raastettuna) | ||
50 g g | voita voi | ||
0,25 dl dl | korppujauhoja korppujauho | ||
0,25 dl dl | sinappia sinappi | ||
1 tl tl | oreganoa oregano | ||
1 tl tl | basilikaa basilika | ||
1 | limeä lime | ||
0,5 dl dl | pistaasipähkinöitä pistaasipähkinä |
Päälle
1 - 2 | limeä
lime (viipaloituna) | ||
2 rkl rkl | kapriksia kapris |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaMehevä pistaasilohi
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Sekoita kuorrutteen ainekset, paitsi pistaasit, tasaiseksi tahnaksi. Kauli massa kahden leivinpaperin välissä ohueksi levyksi (noin 35 x 18 cm). Nosta kylmään jähmettymään.
- Ripottele lohen pinnalle suola. Leikkaa kala annospaloiksi (à 150 g) ja siirrä uunivuokaan. Leikkaa maustevoista kalapaloille sopivan kokoiset palat ja nosta kuorrute lastalla kalojen päälle. Ripottele pinnalle rouhittuja pistaaseja.
- Kypsennä kaloja 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia lohen paksuudesta riippuen. Gratinoi halutessasi lopuksi hetki grillivastusten alla, kunnes kuorrute on kauniisti ruskistunut.
- Koristele palat limettiviipaleilla ja kapriksilla.