
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
200 g g | spagettia spagetti | ||
suolaa suola | |||
100 g g | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti | ||
1 dl dl | ruokakermaa ruokakerma | ||
1 prk prk | rapuviettelystä
rapuviettelys (Deluxe MSC Rapuviettelystä, lime & korianteri 200 g) | ||
0,5 | limeä lime | ||
1 | chiliä
chili (hienonnettuna tai ohuina siivuina) | ||
1 nippua nippu | korianteria korianteri |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaRapupasta
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Keitä spagetti al denteksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta, mutta säästä desi keitinvedestä.
- Pastan kiehuessa valmista kastike. Leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan. Kuumenna kerma ja tomaatit pannulla. Sekoita joukkoon spagetti ja rapuviettelys. Anna kuumentua, mutta älä päästä enää kiehumaan. Lisää tarvittaessa pastan keitinvettä lusikallinen kerrallaan, jotta saat aikaan sopivan koostumuksen. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa.
- Jaa pasta lautasille. Purista päälle limen mehua. Viimeistele annokset tuoreella chilillä ja korianterilla.