Helppous yllättää
Poron kylmäsavupaistisalaatti

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 ruukkua ruukku salaattia salaatti
(Romaine)
1 ruukkua ruukku rucolaa rucola
80 g g poroa poro
(Deluxe poron kylmäsavupaistia)
1 dl dl hillosipulia hillosipuli
1 dl dl viinirypäleitä viinirypäle
(tummia)
250 g g kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti
50 g g parmesaania parmesaani

kastike

1 dl dl oliiviöljyä oliiviöljy
2 rkl rkl sinappia sinappi
1 - 2 rkl rkl etikkaa etikka
(tai sitruunamehua)
0,5 tl tl suolaa suola
0,25 tl tl sokeria sokeri
0,25 tl tl mustapippuria mustapippuri

Poron kylmäsavupaistisalaatti

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(3)

Valmistus

  1. Pese salaatinlehdet, kuivaa hyvin ja revi käsin pienemmiksi. Aseta salaatti ja rucola vadille.
  2. Tee porosta ruusukkeita salaatin päälle. Lisää joukkoon valutetut hillosipulit, pestyt ja puolitetut viinirypäleet ja tomaatit. Lisää lopuksi päälle kuorimaveitsellä vuoltuja parmesanjuustolastuja.
  3. Tee kastike. Sekoita sinapin joukkoon ohuena nauhana öljy koko ajan sekoittaen. Lisää etikka ja mausteet. Sekoita hyvin. Ohenna tarvittaessa vedellä tai omenamehulla.
  4. Ripottele kastiketta salaatin päälle tai tarjoa erikseen.

Tarjoukset

Kotimainen kirsikkatomaattiKotimainen kirsikkatomaatti
Kotimainen kirsikkatomaatti
14.10 - 17.10
-33 %
5,99
3,99