
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 ruukkua ruukku | salaattia
salaatti (Romaine) | |
1 ruukkua ruukku | rucolaa rucola | |
80 g g | poroa
poro (Deluxe poron kylmäsavupaistia) | |
1 dl dl | hillosipulia hillosipuli | |
1 dl dl | viinirypäleitä
viinirypäle (tummia) | |
250 g g | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti | |
50 g g | parmesaania parmesaani |
kastike
1 dl dl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
2 rkl rkl | sinappia sinappi | |
1 - 2 rkl rkl | etikkaa
etikka (tai sitruunamehua) | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
0,25 tl tl | sokeria sokeri | |
0,25 tl tl | mustapippuria mustapippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPoron kylmäsavupaistisalaatti
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Pese salaatinlehdet, kuivaa hyvin ja revi käsin pienemmiksi. Aseta salaatti ja rucola vadille.
- Tee porosta ruusukkeita salaatin päälle. Lisää joukkoon valutetut hillosipulit, pestyt ja puolitetut viinirypäleet ja tomaatit. Lisää lopuksi päälle kuorimaveitsellä vuoltuja parmesanjuustolastuja.
- Tee kastike. Sekoita sinapin joukkoon ohuena nauhana öljy koko ajan sekoittaen. Lisää etikka ja mausteet. Sekoita hyvin. Ohenna tarvittaessa vedellä tai omenamehulla.
- Ripottele kastiketta salaatin päälle tai tarjoa erikseen.