
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 ruukkua ruukku | salaattia
salaatti (Romaine) | ||
1 ruukkua ruukku | rucolaa rucola | ||
80 g g | poroa
poro (Deluxe poron kylmäsavupaistia) | ||
1 dl dl | hillosipulia hillosipuli | ||
1 dl dl | viinirypäleitä
viinirypäle (tummia) | ||
250 g g | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti | ||
50 g g | parmesaania parmesaani |
kastike
1 dl dl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
2 rkl rkl | sinappia sinappi | ||
1 - 2 rkl rkl | etikkaa
etikka (tai sitruunamehua) | ||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
0,25 tl tl | sokeria sokeri | ||
0,25 tl tl | mustapippuria mustapippuri |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaPoron kylmäsavupaistisalaatti
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Pese salaatinlehdet, kuivaa hyvin ja revi käsin pienemmiksi. Aseta salaatti ja rucola vadille.
- Tee porosta ruusukkeita salaatin päälle. Lisää joukkoon valutetut hillosipulit, pestyt ja puolitetut viinirypäleet ja tomaatit. Lisää lopuksi päälle kuorimaveitsellä vuoltuja parmesanjuustolastuja.
- Tee kastike. Sekoita sinapin joukkoon ohuena nauhana öljy koko ajan sekoittaen. Lisää etikka ja mausteet. Sekoita hyvin. Ohenna tarvittaessa vedellä tai omenamehulla.
- Ripottele kastiketta salaatin päälle tai tarjoa erikseen.