Helppous yllättää
Salaatti paahdetuista viinirypäleistä ja briestä

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

250 g g viinirypäleitä viinirypäle
3 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
1 ripausta ripaus suolaa suola
1 ruukkua ruukku salaattia salaatti
2 kourallista kourallinen babypinaattia babypinaatti
200 g g Brie-juustoa Brie-juusto
2 dl dl saksanpähkinöitä saksanpähkinä
1 rkl rkl balsamicoa balsamico
mustapippuria mustapippuri

Salaatti paahdetuista viinirypäleistä ja briestä

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

60 min
(11)

Valmistus

1. Levitä viinirypäleet leivinpaperin päälle uunipellille ja valuta päälle 1 rkl oliiviöljyä. Mausta suolalla. Paahda viinirypäleitä 220 asteessa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä.

2. Revi salaatti tarjoiluvadille ja sekoita joukkoon babypinaatti.

3. Paloittele brie ja rouhi saksanpähkinät. Levitä salaatin päälle.

4. Levitä paahdetut viinirypäleet salaatin pinnalle.

5. Mausta salaatti lopulla oliiviöljyllä, balsamicolla, suolalla ja mustapippurilla.

6. Tarjoile salaatin kanssa leipää.