
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
250 g g | viinirypäleitä viinirypäle | |
3 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola | |
1 ruukkua ruukku | salaattia salaatti | |
2 kourallista kourallinen | babypinaattia babypinaatti | |
200 g g | Brie-juustoa Brie-juusto | |
2 dl dl | saksanpähkinöitä saksanpähkinä | |
1 rkl rkl | balsamicoa balsamico | |
mustapippuria mustapippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSalaatti paahdetuista viinirypäleistä ja briestä
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Levitä viinirypäleet leivinpaperin päälle uunipellille ja valuta päälle 1 rkl oliiviöljyä. Mausta suolalla. Paahda viinirypäleitä 220 asteessa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä.
2. Revi salaatti tarjoiluvadille ja sekoita joukkoon babypinaatti.
3. Paloittele brie ja rouhi saksanpähkinät. Levitä salaatin päälle.
4. Levitä paahdetut viinirypäleet salaatin pinnalle.
5. Mausta salaatti lopulla oliiviöljyllä, balsamicolla, suolalla ja mustapippurilla.
6. Tarjoile salaatin kanssa leipää.