
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | punasipulia punasipuli |
Marinadi
0,75 dl dl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
3 rkl rkl | valkoviinietikkaa valkoviinietikka | |
2 rkl rkl | hunajaa hunaja | |
1 tl tl | suolaa suola | |
1 tl tl | timjamia timjami | |
0,25 tl tl | mustapippuria mustapippuri |
Savukalkkunasalaatti
200 - 300 g g | kalkkunaa
kalkkuna (Dulano ohut savustettua kalkkunafileeleike tai Kartanon kalkkunaleikettä) | |
200 g g | salaattia
salaatti (haluamiasi salaattilaatuja) | |
600 g g | vesimelonia vesimeloni | |
0,5 | kurkkua kurkku | |
2 dl dl | maissia
maissi (pakaste) | |
punasipulia
punasipuli (marinoimasi punasipuli) |
Päälle
1 pss pss | salaattisekoitusta
salaattisekoitus (esim. babyleaf-sekoitusta) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSavukalkkunasalaatti ja pikamarinoidut punasipulit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Valmista ensin pikamarinoidut punasipulit ja sen jälkeen aloita savukalkkunasalaatin valmistus.
Pikamarinoidut punasipulit
- Kuori ja halkaise punasipuli. Leikkaa poikittain ohuiksi viipaleiksi.
- Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään kannelliseen purkkiin.
- Lisää joukkoon punasipulit, sulje kansi ja ravista purkkia.
- Anna marinoitua vähintään vartin tai seuraavaan päivään.
Savukalkkunasalaatti
- Leikkaa savukalkkuna sopiviksi paloiksi poikkisyin.
- Huuhtele salaatit tarvittaessa ja kuivaa hyvin. Paloittele vesimeloni. Kuutioi kurkku.
- Levitä tarjoiluvadille salaatit ja niiden päälle muut ainekset.
- Hölskytä vielä kerran sipulipurkkia ja kaada kastike salaatin päälle ja sekoita sipulit joukkoon kevyesti pöyhimällä.
- Ripottele päälle salaattisekoitusta ja tarjoa saman tien.
Vinkki: Pehmennä raa’an sipulin kitkeryyttä marinoimalla sitä hetki salaatinkastikkeessa. Voit käyttää myös valmista salaatinkastiketta.