
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | punasipulia punasipuli |
Marinadi
0,75 dl dl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
3 rkl rkl | valkoviinietikkaa valkoviinietikka | ||
2 rkl rkl | hunajaa hunaja | ||
1 tl tl | suolaa suola | ||
1 tl tl | timjamia timjami | ||
0,25 tl tl | mustapippuria mustapippuri |
Savukalkkunasalaatti
200 - 300 g g | kalkkunaa
kalkkuna (Dulano ohut savustettua kalkkunafileeleike tai Kartanon kalkkunaleikettä) | ||
200 g g | salaattia
salaatti (haluamiasi salaattilaatuja) | ||
600 g g | vesimelonia vesimeloni | ||
0,5 | kurkkua kurkku | ||
2 dl dl | maissia
maissi (pakaste) | ||
punasipulia
punasipuli (marinoimasi punasipuli) |
Päälle
1 pss pss | salaattisekoitusta
salaattisekoitus (esim. babyleaf-sekoitusta) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaSavukalkkunasalaatti ja pikamarinoidut punasipulit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Valmista ensin pikamarinoidut punasipulit ja sen jälkeen aloita savukalkkunasalaatin valmistus.
Pikamarinoidut punasipulit
- Kuori ja halkaise punasipuli. Leikkaa poikittain ohuiksi viipaleiksi.
- Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään kannelliseen purkkiin.
- Lisää joukkoon punasipulit, sulje kansi ja ravista purkkia.
- Anna marinoitua vähintään vartin tai seuraavaan päivään.
Savukalkkunasalaatti
- Leikkaa savukalkkuna sopiviksi paloiksi poikkisyin.
- Huuhtele salaatit tarvittaessa ja kuivaa hyvin. Paloittele vesimeloni. Kuutioi kurkku.
- Levitä tarjoiluvadille salaatit ja niiden päälle muut ainekset.
- Hölskytä vielä kerran sipulipurkkia ja kaada kastike salaatin päälle ja sekoita sipulit joukkoon kevyesti pöyhimällä.
- Ripottele päälle salaattisekoitusta ja tarjoa saman tien.
Vinkki: Pehmennä raa’an sipulin kitkeryyttä marinoimalla sitä hetki salaatinkastikkeessa. Voit käyttää myös valmista salaatinkastiketta.