
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
600 g g | perunaa
peruna (kiinteä lajike) | |
2 rkl rkl | rypsiöljyä
rypsiöljy (tai oliiviöljyä) | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
1 | punasipulia punasipuli | |
1,5 rkl rkl | punaviinietikkaa punaviinietikka | |
1,5 rkl rkl | sokeria sokeri | |
2 dl dl | pakasteherneitä pakasteherneet | |
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 rkl rkl | tilliä tilli | |
1 dl dl | majoneesia majoneesi | |
250 g g | loimulohta loimulohi | |
0,5 | sitruunaa
sitruuna (lohkoina) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPaahdettu perunasalaatti loimulohella
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Laita uuni kuumenemaan 220 asteeseen.
- Pese perunat hyvin. Halutessasi voit kuoria ne. Leikkaa reiluiksi suupaloiksi ja levitä leivinpaperille uunipellille. Sekoita joukkoon öljy ja mausta suolalla. Paahda 30 minuuttia ja anna jäähtyä.
- Kuori punasipuli. Halkaise se ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Laita punasipulisiivut kattilaan punaviinietikan ja sokerin kanssa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä pari minuuttia. Peitä kattila kelmulla ja siirrä pois hellalta jäähtymään.
- Ota herneet sulamaan.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Hienonna tilli. Sekoita valkosipuli ja tilli majoneesin joukkoon ja mausta ripauksella suolaa.
- Sekoita majoneesikastike perunoiden ja herneiden kanssa. Levitä perunat tarjoiluvadille ja asettele päälle marinoidut punasipulit. Revi loimulohi paloiksi ja asettele salaatin päälle. Viimeistele tuoreella tillillä ja asettele tarjolle myös sitruunalohkoja.