
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 g g | kurkkua
kurkku (avomaan kurkkua) | |
200 g g | salaattia salaatti | |
400 g g | katkarapuja katkarapu | |
3 | avokadoja avokado | |
50 g g | retiisiä retiisi |
Vinegretti
1 palaa pala | inkivääriä
inkivääri (n. 1-2 cm pätkä) | |
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 | limeä lime | |
0,5 tl tl | chiliä
chili (siemenet poistettuna) | |
2 rkl rkl | ruohosipulia ruohosipuli | |
2 rkl rkl | korianteria korianteri | |
0,5 dl dl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | sokeria sokeri | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKurkku-katkarapusalaatti
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Raasta inkivääri, valkosipuli ja limetin kuori ja puristettu limenmehu.
- Silppua korianteri sekä ruohosipuli. Poista siemenet chilistä ja hienonna.
- Laita kaikki vinegretin ainekset kulhoon ja sekoita.
- Kuori kurkut esimerkiksi juustohöylällä ja leikkaa renkaiksi. Lisää kurkut vinegretin joukkoon ja anna maustua parin minuutin ajan.
- Pese ja revi salaatti, kuori avokado. Leikkaa avokado ja retiisit siivuiksi.
- Laita salaatti lautaselle ja lisää maustetut avomaankurkut.
- Asettele kurkkujen päälle reilusti katkarapuja ja avokadosiivuja.
- Viimeistele retiisisiivuilla ja nauti.