
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 pss pss | ravioleja
ravioleja (Chef Select ravioleja (tomaatti-mozzarellatäyte)) | |
0,5 prk prk | aurinkokuivattua tomaattia
aurinkokuivattu tomaatti (n. 100 g) | |
200 g g | maustekurkkuja maustekurkku | |
200 g g | oliiveja oliivi | |
500 g g | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti | |
1 - 2 dl dl | punasipulia
punasipuli (marinoituja) | |
2 pss pss | salaattisekoitusta
salaattisekoitus (Babyleaf, à 65 g) | |
1 ruukkua ruukku | basilikaa basilika |
Marinadi
5 rkl rkl | aurinkokuivattua tomaattia
aurinkokuivattu tomaatti (pelkkää tomaattien öljyä) | |
3 rkl rkl | pestoa pesto | |
2 rkl rkl | balsamietikkaa balsamietikka | |
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRuokaisa pastasalaatti
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Keitä pasta kiehuvassa, suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.
- Valuta tomaatit öljystä (ota öljy talteen) ja leikkaa ne ohuiksi suikaleiksi. Paloittele herkkukurkut.
- Sekoita kulhossa marinadin ainekset. Kaada joukkoon valutettu pasta, tomaatti- ja kurkkusuikaleet sekä oliivit. Sekoita ainekset, peitä kulho ja pane jääkaappiin maustumaan.
- Lisää ennen tarjoilua mukaan kirsikkatomaatit ja marinoidut punasipulit.
- Levitä tarjoilukulhon pohjalle salaattisekoitusta ja sen päälle pastaseos. Koristele basilikasilpulla.