Helppous yllättää
Ruokaisa pastasalaatti

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

2 pss pss ravioleja ravioleja
(Chef Select ravioleja (tomaatti-mozzarellatäyte))
0,5 prk prk aurinkokuivattua tomaattia aurinkokuivattu tomaatti
(n. 100 g)
200 g g maustekurkkuja maustekurkku
200 g g oliiveja oliivi
500 g g kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti
1 - 2 dl dl punasipulia punasipuli
(marinoituja)
2 pss pss salaattisekoitusta salaattisekoitus
(Babyleaf, à 65 g)
1 ruukkua ruukku basilikaa basilika

Marinadi

5 rkl rkl aurinkokuivattua tomaattia aurinkokuivattu tomaatti
(pelkkää tomaattien öljyä)
3 rkl rkl pestoa pesto
2 rkl rkl balsamietikkaa balsamietikka
0,5 tl tl mustapippuria mustapippuri

Ruokaisa pastasalaatti

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(17)

Valmistus

  1. Keitä pasta kiehuvassa, suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.
  2. Valuta tomaatit öljystä (ota öljy talteen) ja leikkaa ne ohuiksi suikaleiksi. Paloittele herkkukurkut.
  3. Sekoita kulhossa marinadin ainekset. Kaada joukkoon valutettu pasta, tomaatti- ja kurkkusuikaleet sekä oliivit. Sekoita ainekset, peitä kulho ja pane jääkaappiin maustumaan.
  4. Lisää ennen tarjoilua mukaan kirsikkatomaatit ja marinoidut punasipulit.
  5. Levitä tarjoilukulhon pohjalle salaattisekoitusta ja sen päälle pastaseos. Koristele basilikasilpulla.