
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 kerää kerä | salaattia
salaatti (cosmopolitan salaattia tai muuta mieleistä lehtisalaattia) | ||
1 pss pss | pähkinäsekoitusta
pähkinäsekoitus (Alesto hunajapaahdettua cashew-maapähkinäsekoitusta) | ||
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
2 rkl rkl | balsamietikkaa balsamietikka | ||
1 rkl rkl | hunajaa hunaja | ||
1 ripausta ripaus | merisuolaa merisuola |
Paahdetut vuohenjuustoleipäset
300 g g | vuohenjuustoa vuohenjuusto | ||
1 | patonkia
patonki (tai muuta vaaleaa leipää) | ||
1 rkl rkl | hunajaa hunaja | ||
1 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaPaahdetut vuohenjuustoleipäset ja hunajainen pähkinäsalaatti
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Lämmitä uuni 225 asteeseen, mielellään grillivastuksen kera, mikäli sellainen löytyy.
- Valmista uunin lämmetessä salaattipohja lautasannoksiksi tai tarjoiluvadille.
- Revi salaatista lehtiä pohjalle ja ripottele päälle hunajapaahdettuja pähkinöitä. Pirskottele päälle oliiviöljyä, etikkaa, hunajaa ja ripaus suolaa.
- Siivuta patonki vinottain n. 2 senttiä paksuiksi siivuiksi uunipellille ja asettele vuohenjuustosiivuja niiden päälle.
- Valuta juuston päälle hunajaa ja oliiviöljyä ja ripottele pintaan hiukan mustapippuria.
- Paahda juustoleipäsiä muutama minuutti uunin ylätasolla, kunnes juusto alkaa sulaa ja saa hiukan väriä.
- Nosta leipäset lämpiminä salaattipedille ja tarjoa välittömästi.