Helppous yllättää
Paahdetut vuohenjuustoleipäset ja hunajainen pähkinäsalaatti

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 kerää kerä salaattia salaatti
(cosmopolitan salaattia tai muuta mieleistä lehtisalaattia)
1 pss pss pähkinäsekoitusta pähkinäsekoitus
(Alesto hunajapaahdettua cashew-maapähkinäsekoitusta)
2 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
2 rkl rkl balsamietikkaa balsamietikka
1 rkl rkl hunajaa hunaja
1 ripausta ripaus merisuolaa merisuola

Paahdetut vuohenjuustoleipäset

300 g g vuohenjuustoa vuohenjuusto
1 patonkia patonki
(tai muuta vaaleaa leipää)
1 rkl rkl hunajaa hunaja
1 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri

Paahdetut vuohenjuustoleipäset ja hunajainen pähkinäsalaatti

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

15 min
(0)

Valmistus

  1. Lämmitä uuni 225 asteeseen, mielellään grillivastuksen kera, mikäli sellainen löytyy.
  2. Valmista uunin lämmetessä salaattipohja lautasannoksiksi tai tarjoiluvadille.
  3. Revi salaatista lehtiä pohjalle ja ripottele päälle hunajapaahdettuja pähkinöitä. Pirskottele päälle oliiviöljyä, etikkaa, hunajaa ja ripaus suolaa.
  4. Siivuta patonki vinottain n. 2 senttiä paksuiksi siivuiksi uunipellille ja asettele vuohenjuustosiivuja niiden päälle.
  5. Valuta juuston päälle hunajaa ja oliiviöljyä ja ripottele pintaan hiukan mustapippuria.
  6. Paahda juustoleipäsiä muutama minuutti uunin ylätasolla, kunnes juusto alkaa sulaa ja saa hiukan väriä.
  7. Nosta leipäset lämpiminä salaattipedille ja tarjoa välittömästi.