
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | ananasta ananas | |
250 g g | naudan pihvejä
naudan pihvi (Grillimaisteri naudan grillipihvi) | |
0,5 | kurkkua kurkku | |
3 vartta varsi | selleriä selleri | |
0,5 pss pss | salaattisekoitusta salaattisekoitus | |
100 g g | halloumijuustoa halloumijuusto |
Kastike
1 | sitruunaa sitruuna | |
2 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
1,5 rkl rkl | ruokosokeria ruokosokeri | |
0,75 tl tl | suolaa suola | |
1 palaa pala | chiliä chili |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPihvisalaatti ananaskulhossa
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kypsennä naudan grillipihvi, grillissä tai pannulla.
- Kastike: raasta sitruunan kuori ja purista sitruunan mehu sekä pilko chili. Sekoitta kaikki ainekset kulhossa.
- Halkaise ananas ja koverra hedelmäliha kuoresta. Kaavi kuori mahdollisimman tyhjäksi esim. ruokalusikalla.
- Poista ananaksen puumainen keskusta. Leikkaa hedelmäliha suupalan kokoisiksi paloiksi ja kumoa kulhoon.
- Paloittele kypsä liha. Halkaise kurkku, poista siemenet teelusikalla ja leikkaa kurkku viipaleiksi. Viipaloi selleri. Revi salaatinlehtiä tarvittaessa pienemmiksi.
- Nostele kaikki ainekset kevyesti sekaisin. Jaa seos ananaskuppeihin.
- Viipaloi halloumi ja paahda se nopeasti grillissä tai parilalla. Nosta palat salaattiannosten päälle ja syö heti.