Helppous yllättää
Pihvisalaatti ananaskulhossa

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 ananasta ananas
250 g g naudan pihvejä naudan pihvi
(Grillimaisteri naudan grillipihvi)
0,5 kurkkua kurkku
3 vartta varsi selleriä selleri
0,5 pss pss salaattisekoitusta salaattisekoitus
100 g g halloumijuustoa halloumijuusto

Kastike

1 sitruunaa sitruuna
2 rkl rkl rapsiöljyä rapsiöljy
1,5 rkl rkl ruokosokeria ruokosokeri
0,75 tl tl suolaa suola
1 palaa pala chiliä chili

Pihvisalaatti ananaskulhossa

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

45 min
(0)

Valmistus

  1. Kypsennä naudan grillipihvi, grillissä tai pannulla.
  2. Kastike: raasta sitruunan kuori ja purista sitruunan mehu sekä pilko chili. Sekoitta kaikki ainekset kulhossa.
  3. Halkaise ananas ja koverra hedelmäliha kuoresta. Kaavi kuori mahdollisimman tyhjäksi esim. ruokalusikalla.
  4. Poista ananaksen puumainen keskusta. Leikkaa hedelmäliha suupalan kokoisiksi paloiksi ja kumoa kulhoon.
  5. Paloittele kypsä liha. Halkaise kurkku, poista siemenet teelusikalla ja leikkaa kurkku viipaleiksi. Viipaloi selleri. Revi salaatinlehtiä tarvittaessa pienemmiksi.
  6. Nostele kaikki ainekset kevyesti sekaisin. Jaa seos ananaskuppeihin.
  7. Viipaloi halloumi ja paahda se nopeasti grillissä tai parilalla. Nosta palat salaattiannosten päälle ja syö heti.