
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 dl dl | couscousia couscous | |
1 dl dl | kuivattuja hedelmiä
kuivatut hedelmät (esim. Alesto berry mix) | |
3,25 dl dl | vettä vesi | |
0,5 kuutiota kuutio | kasvislientä kasvisliemi | |
1 - 2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
300 g g | kukkakaalia kukkakaali | |
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
0,5 | sitruunan kuorta
sitruunan kuori (raastettuna) | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
200 g g | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti | |
1 - 2 | appelsiinia appelsiini | |
200 g g | juustoa
juusto (esim. munajuustoa) | |
1 dl dl | lehtipersiljaa lehtipersilja |
Kastike
0,5 rkl rkl | chiliä
chili (hienonnettuna) | |
2 dl dl | appelsiinimehua appelsiinimehu | |
1 tl tl | hunajaa hunaja | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHedelmäinen couscoussalaatti
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Mittaa kulhoon couscousit ja kuivattu marja-hedelmäsekoitus. Kaada päälle kattilassa kiehautettu kasvisliemi ja öljy. Peitä kulho kelmulla ja annan turvota noin 10 minuuttia.
- Leikkaa kukkakaalin kukinnot ohuiksi viipaleiksi. Kuumenna pannulla öljytilkka ja paahda kukkakaalilastuja siinä hetki, kunnes ne saavat väriä. Älä paista liikaa, ettei kukkakaali pehmene. Mausta kaalit sitruunankuoriraasteella ja ripauksella suolaa.
- Lohko pestyt tomaatit. Viipaloi kuoritut appelsiinit ja juusto.
- Sekoita couscous haarukalla kuohkeaksi. Levitä päälle kukkakaalilastut, tomaattilohkot, appelsiini- ja juustoviipaleet.
- Sekoita appelsiinimehuun chilitahna, hunaja ja suolaripaus. Kaada kastike salaatin päälle ja koristele runsaalla persiljasilpulla.
Vinkki: Chilitahnan määrää säätelemällä saat mieleisesi vahvuisen salaatin.