
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 dl dl | couscousia couscous | ||
1 dl dl | kuivattuja hedelmiä kuivatut hedelmät | ||
esim. Alesto berry mix | |||
3,25 dl dl | vettä vesi | ||
0,5 kuutiota kuutio | kasvislientä kasvisliemi | ||
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
300 g g | kukkakaalia kukkakaali | ||
0,5 | sitruunan kuorta sitruunan kuori | ||
raastettuna | |||
0,5 tl tl | suolaa suolaa | ||
200 g g | kirsikkatomaattia kirsikkatomaatti | ||
1 -2 | appelsiinia appelsiini | ||
200 g g | juustoa juusto | ||
esim. munajuustoa | |||
1 dl dl | lehtipersiljaa lehtipersilja |
Kastike
0,5 rkl rkl | chiliä chili | ||
hienonnettuna | |||
2 dl dl | appelsiinimehua appelsiinimehu | ||
1 tl tl | hunajaa hunaja | ||
1 ripausta ripaus | suolaa suolaa |
Hedelmäinen couscoussalaatti
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:30
min
(2)
Valmistus
- Mittaa kulhoon couscousit ja kuivattu marja-hedelmäsekoitus. Kaada päälle kattilassa kiehautettu kasvisliemi ja öljy. Peitä kulho kelmulla ja annan turvota noin 10 minuuttia.
- Leikkaa kukkakaalin kukinnot ohuiksi viipaleiksi. Kuumenna pannulla öljytilkka ja paahda kukkakaalilastuja siinä hetki, kunnes ne saavat väriä. Älä paista liikaa, ettei kukkakaali pehmene. Mausta kaalit sitruunankuoriraasteella ja ripauksella suolaa.
- Lohko pestyt tomaatit. Viipaloi kuoritut appelsiinit ja juusto.
- Sekoita couscous haarukalla kuohkeaksi. Levitä päälle kukkakaalilastut, tomaattilohkot, appelsiini- ja juustoviipaleet.
- Sekoita appelsiinimehuun chilitahna, hunaja ja suolaripaus. Kaada kastike salaatin päälle ja koristele runsaalla persiljasilpulla.
Vinkki: Chilitahnan määrää säätelemällä saat mieleisesi vahvuisen salaatin.