
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
0,5 pkt pkt | pekonia
pekoni (n. 70 g) | ||
2 | kananmunaa kananmuna | ||
100 g g | maissia
maissi (pakaste) | ||
0,5 kerää kerä | jäävuorisalaattia jäävuorisalaatti | ||
150 g g | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti | ||
1 | avokadoja avokado | ||
100 g g | kalkkunaa
kalkkuna (esim. Deluxe savustettua kalkkunafileetä) |
Kastike
2 dl dl | piimää piimä | ||
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
3 rkl rkl | ruohosipulia ruohosipuli | ||
1 ripausta ripaus | suolaa suola | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaCobbin salaatti savukalkkunasta
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Leikkaa pekonit puoliksi ja paista ne pannulla rapeiksi. Laita talouspaperin päälle jäähtymään.
- Keitä kananmunat kypsiksi. Huuhtele kylmällä vedellä, kuori ja leikkaa paloiksi.
- Laita maissi siivilään sulamaan.
- Revi tai leikkaa salaatti tarjoiluvadille. Halkaise kirsikkatomaatit ja leikkaa avokado siivuiksi. Paloittele savukalkkuna. Levitä salaattipedin päälle muut ainekset omiin lohkoihinsa.
- Valmista kastike piimästä. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi, hienonna ruohosipuli. Sekoita ne piimän joukkoon ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarjoile kastike salaatin kanssa.