
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
100 g g | katkarapuja katkarapu | ||
jättikatkarapuja, esim. Deluxe katkarapurengas | |||
5 kpl kpl | kananmunaa kananmuna | ||
1 dl dl | kermaa kerma | ||
vispikermaa | |||
2 - 3 rkl rkl | silliä silli | ||
pelkkää sipulisillin lientä | |||
1 ripausta ripaus | valkopippuria valkopippuri | ||
1 ripausta ripaus | tilliä tilli |
Katkarapu-sillivaahtomunat
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:15 min
(1)
Valmistus
1. Sulata ravut pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Keitä munat koviksi (9 min), jäähdytä ja kuori. Halkaise munat ja nosta tarjoiluvadille.
3. Vatkaa kerma napakaksi vaahdoksi. Mausta silliliemellä ja pippurilla sekä halutessasi tillisilpulla. Tarkista maku.
4. Taputtele kosteus ravuista talouspaperilla. Jaa ravut munille. Lisää nokare sillivaahtoa.