Helppous yllättää
Katkarapu-sillivaahtomunat

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

100 g g katkarapuja katkarapu
(jättikatkarapuja, esim. Deluxe katkarapurengas)
5 kpl kpl kananmunaa kananmuna
1 dl dl kermaa kerma
(vispikermaa)
2 - 3 rkl rkl silliä silli
(pelkkää sipulisillin lientä)
1 ripausta ripaus valkopippuria valkopippuri
1 ripausta ripaus tilliä tilli

Katkarapu-sillivaahtomunat

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

15 min
(1)

Valmistus

1. Sulata ravut pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Keitä munat koviksi (9 min), jäähdytä ja kuori. Halkaise munat ja nosta tarjoiluvadille.

3. Vatkaa kerma napakaksi vaahdoksi. Mausta silliliemellä ja pippurilla sekä halutessasi tillisilpulla. Tarkista maku.

4. Taputtele kosteus ravuista talouspaperilla. Jaa ravut munille. Lisää nokare sillivaahtoa.