
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
300 g g | risottoaineksia
risottoainekset (Deluxe parsarisottoaineksia) | |
1 l l | vettä vesi | |
1 kuutiota kuutio | kasvislientä kasvisliemi | |
125 g g | mascarponea mascarpone | |
0,5 | sitruunaa sitruuna | |
1 nippua nippu | tankoparsaa
tankoparsa (muutama tanko riittää) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listJuhlava parsarisotto
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuumenna vesi kattilassa tai paistokasarissa. Liuota joukkoon liemikuutio.
- Lisää risottoainekset ja kypsennä sekoitellen noin 15 minuuttia.
- Seikoita joukkoon mascarpone. Mausta sitruunan kuoriraasteella ja mehulla.
- Tarkista maku. Koristele halutessasi höyrytetyillä parsanupuilla ja -viipaleilla.