Helppous yllättää
Juhlava parsarisotto

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

300 g g risottoaineksia risottoainekset
(Deluxe parsarisottoaineksia)
1 l l vettä vesi
1 kuutiota kuutio kasvislientä kasvisliemi
125 g g mascarponea mascarpone
0,5 sitruunaa sitruuna
1 nippua nippu tankoparsaa tankoparsa
(muutama tanko riittää)

Juhlava parsarisotto

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(3)

Valmistus

  1. Kuumenna vesi kattilassa tai paistokasarissa. Liuota joukkoon liemikuutio.
  2. Lisää risottoainekset ja kypsennä sekoitellen noin 15 minuuttia.
  3. Seikoita joukkoon mascarpone. Mausta sitruunan kuoriraasteella ja mehulla.
  4. Tarkista maku. Koristele halutessasi höyrytetyillä parsanupuilla ja -viipaleilla.