
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
300 g g | risottoaineksia risottoainekset | ||
Deluxe parsarisottoaineksia | |||
1 l l | vettä vesi | ||
1 kuutiota kuutio | kasvislientä kasvisliemi | ||
125 g g | mascarponea mascarpone | ||
0,5 | sitruunaa sitruuna | ||
1 nippua nippu | tankoparsaa tankoparsa | ||
muutama tanko riittää |
Juhlava parsarisotto
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:30
min
(2)
Valmistus
- Kuumenna vesi kattilassa tai paistokasarissa. Liuota joukkoon liemikuutio.
- Lisää risottoainekset ja kypsennä sekoitellen noin 15 minuuttia.
- Seikoita joukkoon mascarpone. Mausta sitruunan kuoriraasteella ja mehulla.
- Tarkista maku. Koristele halutessasi höyrytetyillä parsanupuilla ja -viipaleilla.