
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Punainen pesto:
100 g g | aurinkokuivattua tomaattia aurinkokuivattu tomaatti | ||
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
3 rkl rkl | pinjansiemeniä pinjansiemen | ||
pinjansiemeniä tai manteleita | |||
2 dl dl | extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy | ||
1 dl dl | Grana Padano -juustoa Grana Padano -juusto | ||
Grana Padano -juustoa raastettuna | |||
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Lisäksi:
500 g g | spagettia spagetti | ||
Combino spagettia |
Tarjoiluun:
basilikaa basilika | |||
tuoretta basilikaa | |||
Grana Padano -juustoa Grana Padano -juusto | |||
Grana Padano -juustoa raastettuna |
Punainen pestopasta
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:30 min
(3)
Valmistus
- Mittaa kaikki peston ainekset öljyä ja juustoa lukuun ottamatta tehosekoittimeen ja jauha tasaiseksi.
- Lisää sitten öljy hiljalleen koneen käydessä koko ajan. Lisää lopuksi raastettu juusto ja mustapippuri.
- Sekoita tasaiseksi tehosekoittimessa ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta lävikössä. Kaada pasta takaisin kattilaan ja sekoita joukkoon punaista pestoa maun mukaan.
- Tarjoile tuoreen basilikan ja juustoraasteen kera.