
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Punainen pesto:
100 g g | aurinkokuivattua tomaattia aurinkokuivattu tomaatti | ||
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
3 rkl rkl | pinjansiemeniä
pinjansiemen (pinjansiemeniä tai manteleita) | ||
2 dl dl | extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy | ||
1 dl dl | Grana Padano -juustoa
Grana Padano -juusto (Grana Padano -juustoa raastettuna) | ||
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Lisäksi:
500 g g | spagettia
spagetti (Combino spagettia) |
Tarjoiluun:
basilikaa
basilika (tuoretta basilikaa) | |||
Grana Padano -juustoa
Grana Padano -juusto (Grana Padano -juustoa raastettuna) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaPunainen pestopasta
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Mittaa kaikki peston ainekset öljyä ja juustoa lukuun ottamatta tehosekoittimeen ja jauha tasaiseksi.
- Lisää sitten öljy hiljalleen koneen käydessä koko ajan. Lisää lopuksi raastettu juusto ja mustapippuri.
- Sekoita tasaiseksi tehosekoittimessa ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta lävikössä. Kaada pasta takaisin kattilaan ja sekoita joukkoon punaista pestoa maun mukaan.
- Tarjoile tuoreen basilikan ja juustoraasteen kera.