Helppous yllättää
Punainen pestopasta

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

Punainen pesto:

100 g g aurinkokuivattua tomaattia aurinkokuivattu tomaatti
2 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
3 rkl rkl pinjansiemeniä pinjansiemen
(pinjansiemeniä tai manteleita)
2 dl dl extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy
1 dl dl Grana Padano -juustoa Grana Padano -juusto
(Grana Padano -juustoa raastettuna)
1 ripausta ripaus suolaa ja pippuria suola ja pippuri

Lisäksi:

500 g g spagettia spagetti
(Combino spagettia)

Tarjoiluun:

basilikaa basilika
(tuoretta basilikaa)
Grana Padano -juustoa Grana Padano -juusto
(Grana Padano -juustoa raastettuna)

Punainen pestopasta

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(5)

Valmistus

  1. Mittaa kaikki peston ainekset öljyä ja juustoa lukuun ottamatta tehosekoittimeen ja jauha tasaiseksi.
  2. Lisää sitten öljy hiljalleen koneen käydessä koko ajan. Lisää lopuksi raastettu juusto ja mustapippuri.
  3. Sekoita tasaiseksi tehosekoittimessa ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa.
  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta lävikössä. Kaada pasta takaisin kattilaan ja sekoita joukkoon punaista pestoa maun mukaan.
  5. Tarjoile tuoreen basilikan ja juustoraasteen kera.

Tarjoukset

Italiamo Aurinkokuivatut tomaatitItaliamo Aurinkokuivatut tomaatit
Italiamo Aurinkokuivatut tomaatit
14.10 - 11.10
ERÄ!
2,49
Soleada Espanjalainen ekstra-neitsytoliiviöljySoleada Espanjalainen ekstra-neitsytoliiviöljy
Soleada Espanjalainen ekstra-neitsytoliiviöljy
14.10 - 11.10
ERÄ!
4,99