
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 g g | kesäkurpitsaa
kesäkurpitsa (*) | |
200 g g | pakasteherneitä pakasteherneet | |
50 g g | parmesaania
parmesaani (raastettuna) | |
250 g g | pastaa
pasta (esim. tagliatelle) | |
2 dl dl | ruokakermaa
ruokakerma (Pohjolan Meijeri Kevyt & Paksu -ruokakermaa *) | |
2 rkl rkl | voita voi | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria
mustapippuri (*) | |
70 g g | pinaattia pinaatti | |
2 rkl rkl | lehtipersiljaa
lehtipersilja (*) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVihreä pasta Alfredo
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Viipaloi kesäkurpitsa pitkiksi lastuiksi juustohöylällä ja suikaloi viipaleet veitsellä leikaten ohuiksi nauhoiksi.
2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää kesäkurpitsasuikaleet ja herneet kiehumaan pastan joukkoon noin minuutiksi keittämisen loppuvaiheessa. Valuta pasta, kesäkurpitsa ja herneet.
3. Kuumenna pienessä kattilassa kerma, parmesaaniraaste ja voi. Sekoittele, kunnes parmesaani on sulanut kastikkeeseen. Lisää suola ja pippuri.
4. Sekoita pastan joukkoon kermakastike, tuoreet pinaatinlehdet ja hienonnettu persilja.
*-merkintä tarkoittaa että tuotteella on Sydänmerkki
Yhteistyössä Sydänliitto