Helppous yllättää
Vihreä pasta Alfredo

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

400 g g kesäkurpitsaa kesäkurpitsa
(*)
200 g g pakasteherneitä pakasteherneet
50 g g parmesaania parmesaani
(raastettuna)
250 g g pastaa pasta
(esim. tagliatelle)
2 dl dl ruokakermaa ruokakerma
(Pohjolan Meijeri Kevyt & Paksu -ruokakermaa *)
2 rkl rkl voita voi
0,5 tl tl suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
(*)
70 g g pinaattia pinaatti
2 rkl rkl lehtipersiljaa lehtipersilja
(*)

Vihreä pasta Alfredo

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(3)

Valmistus

1. Viipaloi kesäkurpitsa pitkiksi lastuiksi juustohöylällä ja suikaloi viipaleet veitsellä leikaten ohuiksi nauhoiksi.

2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää kesäkurpitsasuikaleet ja herneet kiehumaan pastan joukkoon noin minuutiksi keittämisen loppuvaiheessa. Valuta pasta, kesäkurpitsa ja herneet.

3. Kuumenna pienessä kattilassa kerma, parmesaaniraaste ja voi. Sekoittele, kunnes parmesaani on sulanut kastikkeeseen. Lisää suola ja pippuri.

4. Sekoita pastan joukkoon kermakastike, tuoreet pinaatinlehdet ja hienonnettu persilja.

*-merkintä tarkoittaa että tuotteella on Sydänmerkki

Yhteistyössä Sydänliitto