
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | nuudeleita
nuudelit (250 g) | |
0,5 | kurkkua kurkku | |
1 - 2 vartta varsi | kevätsipulia kevätsipuli |
Jauhismuru
1 pkt pkt | Vemondo vegejauhista
Vemondo vegejauhis (275 g) | |
2 - 3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
2 tl tl | inkivääriä
inkivääri (raastettuna) | |
2 rkl rkl | rypsiöljyä rypsiöljy | |
2 rkl rkl | soijakastiketta soijakastike | |
0,5 rkl rkl | sokeria sokeri |
Kastike
1 dl dl | maapähkinävoita maapähkinävoi | |
2 rkl rkl | soijakastiketta soijakastike | |
1 rkl rkl | sokeria sokeri | |
chilikastiketta
chilikastike (maun mukaan) | ||
vettä vesi |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listOikaisijan dandan-nuudelit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Valmista kastike: Sekoita maapähkinävoi, soijakastike, sokeri ja chilikastike kulhossa. Lisää vettä samalla voimakkaasti sekoittaen, kunnes saat salaatinkastikemaisen, juoksevan rakenteen.
2. Valmista jauhismuru: Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta inkivääri. Kuullota valkosipulia ja inkivääriä öljyssä pannulla muutaman minuutin ajan. Lisää vegejauhis ja paista sitä keskilämmöllä 6-8 minuuttia. Mausta jauhismuru soijakastikkeella ja sokerilla.
3. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
4. Raasta kurkku ja hienonna kevätsipulinvarret.
5. Kokoa annokset kulhoihin: nuudelia, jauhismurua ja kastiketta, päälle kurkkuraastetta ja kevätsipulia. Tarjoa heti.