Helppous yllättää
Oikaisijan dandan-nuudelit

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 pkt pkt nuudeleita nuudelit
(250 g)
0,5 kurkkua kurkku
1 - 2 vartta varsi kevätsipulia kevätsipuli

Jauhismuru

1 pkt pkt Vemondo vegejauhista Vemondo vegejauhis
(275 g)
2 - 3 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
2 tl tl inkivääriä inkivääri
(raastettuna)
2 rkl rkl rypsiöljyä rypsiöljy
2 rkl rkl soijakastiketta soijakastike
0,5 rkl rkl sokeria sokeri

Kastike

1 dl dl maapähkinävoita maapähkinävoi
2 rkl rkl soijakastiketta soijakastike
1 rkl rkl sokeria sokeri
chilikastiketta chilikastike
(maun mukaan)
vettä vesi

Oikaisijan dandan-nuudelit

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(106)

Valmistus

1. Valmista kastike: Sekoita maapähkinävoi, soijakastike, sokeri ja chilikastike kulhossa. Lisää vettä samalla voimakkaasti sekoittaen, kunnes saat salaatinkastikemaisen, juoksevan rakenteen.

2. Valmista jauhismuru: Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta inkivääri. Kuullota valkosipulia ja inkivääriä öljyssä pannulla muutaman minuutin ajan. Lisää vegejauhis ja paista sitä keskilämmöllä 6-8 minuuttia. Mausta jauhismuru soijakastikkeella ja sokerilla.

3. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

4. Raasta kurkku ja hienonna kevätsipulinvarret.

5. Kokoa annokset kulhoihin: nuudelia, jauhismurua ja kastiketta, päälle kurkkuraastetta ja kevätsipulia. Tarjoa heti.