
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
3 | sipulia sipuli | ||
2 - 3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
2 - 3 rkl rkl | voita voi | ||
1 tl tl | sokeria sokeri | ||
250 g g | spagettia spagetti | ||
1 dl dl | Pecorino -juustoa Pecorino -juusto | ||
1 tl tl | suolaa suola |
Tarjoiluun
sipulirouhetta sipulirouhe | |||
lehtipersiljaa
lehtipersilja (hienonnettuna) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaSipulicarbonara
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Kuori ja viipaloi sipulit. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Raasta juusto.
2. Sulata voi pannulla, lisää sipulit ja sokeri. Paista keskilämmöllä, välillä sekoitellen, noin puolisen tuntia, kunnes sipulit karamellisoituvat kullan ruskeiksi.
3. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan.
4. Ota pastan keitinvettä talteen noin 1 ½ dl. Valuta spagetti lävikössä ja sekoita se ja talteen ottamasi keitinvesi karamellisoituihin sipuleihin. Sekoita pastaan myös juustoraaste ja suola.
5. Tarjoa pasta halutessasi rapean sipulirouheen ja hienonnetun lehtipersiljan kanssa.