Helppous yllättää
Sipulicarbonara

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

3 sipulia sipuli
2 - 3 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
2 - 3 rkl rkl voita voi
1 tl tl sokeria sokeri
250 g g spagettia spagetti
1 dl dl Pecorino -juustoa Pecorino -juusto
1 tl tl suolaa suola

Tarjoiluun

sipulirouhetta sipulirouhe
lehtipersiljaa lehtipersilja
(hienonnettuna)

Sipulicarbonara

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

40 min
(414)

Valmistus

1. Kuori ja viipaloi sipulit. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Raasta juusto.

2. Sulata voi pannulla, lisää sipulit ja sokeri. Paista keskilämmöllä, välillä sekoitellen, noin puolisen tuntia, kunnes sipulit karamellisoituvat kullan ruskeiksi.

3. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan.

4. Ota pastan keitinvettä talteen noin 1 ½ dl. Valuta spagetti lävikössä ja sekoita se ja talteen ottamasi keitinvesi karamellisoituihin sipuleihin. Sekoita pastaan myös juustoraaste ja suola.

5. Tarjoa pasta halutessasi rapean sipulirouheen ja hienonnetun lehtipersiljan kanssa.