
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
250 g g | spagettia spagetti | ||
100 g g | babypinaattia babypinaatti |
Kastike
1 dl dl | maapähkinävoita maapähkinävoi | ||
2 - 3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
1 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | ||
1 rkl rkl | hunajaa hunaja | ||
1 tl tl | suolaa suola | ||
1 tl tl | paprikajauhetta paprikajauhe | ||
ripausta ripaus | chiliä
chili (rouhe) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaMaapähkinävoipasta Nigella Lawsonin tapaan
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Keitä spagetti reilussa määrässä suolattua vettä. Keittämisen loppuvaiheessa, ota 2 dl keitinvettä talteen.
2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota valkosipulia paistinpannulla pienessä tilkassa öljyä pari minuuttia. Lisää pannulle maapähkinävoi ja pastan keitinvesi. Sekoita voimakkaasti, jotta kastike sekoittuu tasaiseksi ja sileäksi. Mausta kastikesitruunan mehulla, hunajalla, suolalla, paprikajauheella ja ripauksella chiliä.
3. Laita pinaatit lävikköön. Kaada samaan lävikköön spagetti keitinvesineen. Valuta vesi. Sekoita pasta ja pinaatit kastikkeeseen. Tarkista maku ja tarjoa heti.