Helppous yllättää
Vehreä Pasta Alfredo

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 - 2 kesäkurpitsaa kesäkurpitsa
(400g)
250 g g pastaa pasta
(esim. tagliatelle)
200 g g pakasteherneitä pakasteherneet
2 dl dl ruokakermaa ruokakerma
50 g g parmesaania parmesaani
(raastettuna)
2 rkl rkl voita voi
0,5 - 1 tl tl suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
70 g g pinaattia pinaatti
2 rkl rkl lehtipersiljaa lehtipersilja

Vehreä Pasta Alfredo

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

15 min
(2)

Valmistus

1. Viipaloi kesäkurpitsa pitkiksi lastuiksi juustohöylällä ja suikaloi viipaleet veitsellä leikaten ohuiksi nauhoiksi.

2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää kesäkurpitsasuikaleet ja herneet kiehumaan pastan joukkoon noin minuutiksi keittämisen loppuvaiheessa. Valuta pasta, kesäkurpitsa ja herneet.

3. Kuumenna pienessä kattilassa kerma, parmesaaniraaste ja voi. Sekoittele, kunnes parmesaani on sulanut kastikkeeseen. Lisää suola ja pippuri.

4. Sekoita pastan joukkoon kermakastike, tuoreet pinaatinlehdet ja hienonnettu persilja.

Vinkki:Voit valmistaa pastan myös pakastepinaatista. Lisää silloin jäiset pakastepinaatit (70 g) sulamaan kuumaan kermakastikkeeseen.