
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 - 2 | kesäkurpitsaa
kesäkurpitsa (400g) | ||
250 g g | pastaa
pasta (esim. tagliatelle) | ||
200 g g | pakasteherneitä pakasteherneet | ||
2 dl dl | ruokakermaa ruokakerma | ||
50 g g | parmesaania
parmesaani (raastettuna) | ||
2 rkl rkl | voita voi | ||
0,5 - 1 tl tl | suolaa suola | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | ||
70 g g | pinaattia pinaatti | ||
2 rkl rkl | lehtipersiljaa lehtipersilja |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaVehreä Pasta Alfredo
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Viipaloi kesäkurpitsa pitkiksi lastuiksi juustohöylällä ja suikaloi viipaleet veitsellä leikaten ohuiksi nauhoiksi.
2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää kesäkurpitsasuikaleet ja herneet kiehumaan pastan joukkoon noin minuutiksi keittämisen loppuvaiheessa. Valuta pasta, kesäkurpitsa ja herneet.
3. Kuumenna pienessä kattilassa kerma, parmesaaniraaste ja voi. Sekoittele, kunnes parmesaani on sulanut kastikkeeseen. Lisää suola ja pippuri.
4. Sekoita pastan joukkoon kermakastike, tuoreet pinaatinlehdet ja hienonnettu persilja.
Vinkki:Voit valmistaa pastan myös pakastepinaatista. Lisää silloin jäiset pakastepinaatit (70 g) sulamaan kuumaan kermakastikkeeseen.