
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pss pss | pastaa
pasta (esim. Combino proteiinipastaa) | |
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 | munakoisoa munakoiso | |
2 rkl rkl | balsamietikkaa balsamietikka | |
1 tlk tlk | tomaattimurskaa tomaattimurska | |
1 rkl rkl | pinjansiemeniä pinjansiemen | |
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy |
Viimeistelyyn
1 ripausta ripaus | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
1 dl dl | Grana Padano -juustoa Grana Padano -juusto | |
0,5 ruukkua ruukku | basilikaa basilika |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMunakoisopasta
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Keitä pasta paketin ohjeen mukaan runsaassa, suolalla maustetussa vedessä. Pastan kypsyessä valmista pastakastike.
- Kuutioi munakoiso. Kuori ja pilko valkosipulin kynnet ohuiksi viipaleiksi.
- Kuumenna oliiviöljy pannussa ja nosta munakoisokuutiot pannulle ruskistumaan.
- Lisää joukkoon valkosipuliviipaleet sekä pinjansiemenet ja anna paistua kunnes valkosipulit ja siemenet ovat saaneet väriä.
- Lisää pannulle balsamiviinietikka ja anna kiehahtaa. Lisää sitten joukkoon tomaattimurska.
- Sekoita ja anna hautua 5 minuutin ajan. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Kun pasta on kypsynyt, valuta se siivilässä ja kaada munakoisokastikkeen sekaan pannulle.
- Hienonna puolet basilikasta ja kääntele pastan joukkoon. Jaa pasta lautasille.
- Viimeistele ripottelemalla päälle Lovilio Grana Padano juustosta höylättyjä lastuja ja koristele lopuilla basilikanlehdillä.
Vinkki: Jätä Grana Padano-juusto pois, niin saat hurmattua tällä pastalla vegaaninkin!