
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 g g | pastaa
pasta (Combino tagliatelle -pastaa) | |
1 | myskikurpitsaa
myskikurpitsa (750 g) | |
3 kynttä kynsi | valkosipulia
valkosipuli (isoa) | |
2 rkl rkl | rypsiöljyä rypsiöljy | |
1 rkl rkl | hunajaa
hunaja (juoksevaa) | |
1 tl tl | suolaa suola | |
ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
1 - 1,5 dl dl | manteleita
manteli (Alesto manteleita tai suolapähkinöitä) | |
1 pkt pkt | vuohenjuustoa
vuohenjuusto (200 g) | |
lehtipersiljaa
lehtipersilja (tuoretta yrttiä esim. salviaa tai lehtipersiljaa viimeistelyyn) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMyskikurpitsapasta
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuori kurpitsa ja valkosipulinkynnet. Poista kurpitsan sisältä siemenet. Leikkaa kurpitsa kuutioiksi ja murskaa valkosipulinkynnet leivinpaperille uunipellille. Sekoita joukkoon öljyn, hunaja ja suolan seos.
- Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 10 minuuttia, käännä palat ja jatka paistamista vielä 10 minuuttia, kunnes palat ovat ruskistuneet.
- Paahda mantelit pannulla ja mausta ne kevyesti suolalla. Anna jäähtyä ja rouhi pienemmiksi.
- Keitä ja valuta pasta pakkauksen ohjeen mukaan kurpitsapalojen kypsyessä.
- Nostele pasta ja murennettu vuohenjuusto kypsien kurpitsapalojen sekaan vuokaan. Viimeistele pinta paahdetuilla manteleilla tai suolapähkinöillä. Viimeistele halutessasi tuoreilla yrteillä. Tarjoa heti.
Vinkki: Myskikurpitsapasta maistuu syksyltä. Kurpitsa paahtuu uunissa herkulliseksi valkosipulin ja hunajan kanssa. Vuohenjuusto ja pähkinät tuovat pastaan ruokaisuutta.