
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
12 | lasagnelevyjä lasagnelevy | |
200 g g | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti |
Munakoisokastike
1 | munakoisoa
munakoiso (500g) | |
1 | sipulia sipuli | |
3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
2 - 3 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
1 tlk tlk | tomaattimurskaa
tomaattimurska (400g) | |
1 dl dl | vettä vesi | |
1 tl tl | suolaa suola | |
1 tl tl | sokeria sokeri | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Juustokastike
250 g g | mascarponea mascarpone | |
200 g g | ranskankermaa ranskankerma | |
1 dl dl | maitoa maito | |
100 g g | juustoraastetta juustoraaste | |
75 g g | parmesaania parmesaani | |
0,5 tl tl | suolaa suola |
Päälle
1 kourallista kourallinen | basilikaa basilika |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMunakoisolasagne
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Leikkaa munakoisosta pari viipaletta koristelua varten. Kuutioi loppu. Hienonna sipuli ja valkosipuli.
2. Kuullota sipuleita pannulla öljyssä n. 2 min. Siirrä syrjään. Ruskista munakoisokuutiot öljyssä. Palauta sipulitkin pannulle. Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet. Hauduta n. 5 min.
3. Sekoita juustokastikkeen ainekset.
4. Lado vuokaan kerroksittain lasagnelevyjä ja munakoiso- sekä juustokastiketta. Laita pohjimmaiseksi kastikkeita ja sitten levyjä. Tee päällimmäisen levykerroksen päälle juustokastikekerros, joka peittää koko pinnan. Koristele tomaateilla ja munakoisoviipaleilla.
5. Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla 40-50 min. Korista basilikalla.