Helppous yllättää
Munakoisolasagne

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

12 lasagnelevyjä lasagnelevy
200 g g kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti

Munakoisokastike

1 munakoisoa munakoiso
(500g)
1 sipulia sipuli
3 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
2 - 3 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
1 tlk tlk tomaattimurskaa tomaattimurska
(400g)
1 dl dl vettä vesi
1 tl tl suolaa suola
1 tl tl sokeria sokeri
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri

Juustokastike

250 g g mascarponea mascarpone
200 g g ranskankermaa ranskankerma
1 dl dl maitoa maito
100 g g juustoraastetta juustoraaste
75 g g parmesaania parmesaani
0,5 tl tl suolaa suola

Päälle

1 kourallista kourallinen basilikaa basilika

Munakoisolasagne

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

1:15 h
(12)

Valmistus

1. Leikkaa munakoisosta pari viipaletta koristelua varten. Kuutioi loppu. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

2. Kuullota sipuleita pannulla öljyssä n. 2 min. Siirrä syrjään. Ruskista munakoisokuutiot öljyssä. Palauta sipulitkin pannulle. Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet. Hauduta n. 5 min.

3. Sekoita juustokastikkeen ainekset.

4. Lado vuokaan kerroksittain lasagnelevyjä ja munakoiso- sekä juustokastiketta. Laita pohjimmaiseksi kastikkeita ja sitten levyjä. Tee päällimmäisen levykerroksen päälle juustokastikekerros, joka peittää koko pinnan. Koristele tomaateilla ja munakoisoviipaleilla.

5. Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla 40-50 min. Korista basilikalla.