
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
350 g g | pastaa pasta | ||
esim. fusilli | |||
0,5 dl dl | pinjansiemeniä pinjansiemen | ||
1 prk prk | hummusta hummusta | ||
Chef Select hummusta | |||
1 prk prk | pestoa pesto | ||
Chef Select tuorepestoa | |||
0,5 dl dl | keitinlientä keitinliemi | ||
pastan keitinvettä | |||
0,5 dl dl | sitruunamehua sitruunamehu | ||
0,5 tl tl | suolaa suolaa | ||
1 prk prk | kikherneitä kikherne | ||
Freshona säilykekikherneitä (300 g) | |||
1 ruukkua ruukku | basilikaa basilika |
Koristeluun
1 kourallista kourallinen | basilikaa basilika | ||
0,5 | sitruunan kuorta sitruunan kuori | ||
suikaleina |
Hummus-pestopasta
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:15
min
(4)
Valmistus
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Ota talteen ½ dl keitinvettä.
2. Paahda pinjansiemenet kuivalla, kuumalla pannulla kauniin ruskeiksi. Sekoita siemeniä paahdon aikana, jotta ne eivät pala.
3. Sekoita kulhossa hummus, pesto, pastan keitinvesi, sitruunan mehu ja suola.
4. Valuta kikherneet säilykeliemestä.
5. Sekoita kastike, kikherneet, pinjansiemenet ja reilusti basilikanlehtiä valutetun kuuman pastan joukkoon. Koristele annokset halutessasi basilikanlehdillä ja sitruunankuorisuikaleilla.