
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
350 g g | pastaa
pasta (esim. fusilli) | ||
0,5 dl dl | pinjansiemeniä pinjansiemen | ||
1 prk prk | hummusta
hummus (Chef Select hummusta) | ||
1 prk prk | pestoa
pesto (Chef Select tuorepestoa) | ||
0,5 dl dl | keitinlientä
keitinliemi (pastan keitinvettä) | ||
0,5 dl dl | sitruunamehua sitruunamehu | ||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
1 prk prk | kikherneitä
kikherne (Freshona säilykekikherneitä (300 g)) | ||
1 ruukkua ruukku | basilikaa basilika |
Koristeluun
1 kourallista kourallinen | basilikaa basilika | ||
0,5 | sitruunan kuorta
sitruunan kuori (suikaleina) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaHummus-pestopasta
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Ota talteen ½ dl keitinvettä.
2. Paahda pinjansiemenet kuivalla, kuumalla pannulla kauniin ruskeiksi. Sekoita siemeniä paahdon aikana, jotta ne eivät pala.
3. Sekoita kulhossa hummus, pesto, pastan keitinvesi, sitruunan mehu ja suola.
4. Valuta kikherneet säilykeliemestä.
5. Sekoita kastike, kikherneet, pinjansiemenet ja reilusti basilikanlehtiä valutetun kuuman pastan joukkoon. Koristele annokset halutessasi basilikanlehdillä ja sitruunankuorisuikaleilla.