Helppous yllättää
Hummus-pestopasta

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

350 g g pastaa pasta
(esim. fusilli)
0,5 dl dl pinjansiemeniä pinjansiemen
1 prk prk hummusta hummus
(Chef Select hummusta)
1 prk prk pestoa pesto
(Chef Select tuorepestoa)
0,5 dl dl keitinlientä keitinliemi
(pastan keitinvettä)
0,5 dl dl sitruunamehua sitruunamehu
0,5 tl tl suolaa suola
1 prk prk kikherneitä kikherne
(Freshona säilykekikherneitä (300 g))
1 ruukkua ruukku basilikaa basilika

Koristeluun

1 kourallista kourallinen basilikaa basilika
0,5 sitruunan kuorta sitruunan kuori
(suikaleina)

Hummus-pestopasta

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

15 min
(6)

Valmistus

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Ota talteen ½ dl keitinvettä.

2. Paahda pinjansiemenet kuivalla, kuumalla pannulla kauniin ruskeiksi. Sekoita siemeniä paahdon aikana, jotta ne eivät pala.

3. Sekoita kulhossa hummus, pesto, pastan keitinvesi, sitruunan mehu ja suola.

4. Valuta kikherneet säilykeliemestä.

5. Sekoita kastike, kikherneet, pinjansiemenet ja reilusti basilikanlehtiä valutetun kuuman pastan joukkoon. Koristele annokset halutessasi basilikanlehdillä ja sitruunankuorisuikaleilla.