
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | nuudeleita
nuudelit (Combino Chow mein -nuudeleita (250 g)) | |
300 g g | ruusukaalia ruusukaali | |
4 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
3 | kevätsipulia kevätsipuli | |
2 tl tl | seesamisiemenöljyä
seesamisiemenöljy ( tai kookosöljyä) | |
4 rkl rkl | soijakastiketta soijakastike | |
3 rkl rkl | vettä vesi | |
1 rkl rkl | sokeria sokeri | |
2 tl tl | Sriracha -kastiketta Sriracha -kastike | |
1,5 | limemehua limemehu | |
0,5 | limeä
lime (lohkoina) | |
1 - 2 | chiliä chili | |
0,5 ruukkua ruukku | korianteria korianteri | |
suolapähkinöitä suolapähkinä |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRuusukaalinuudelit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä, jotta kypsyminen loppuu.
- Leikkaa ruusukaaleista tarvittaessa kanta pois ja halkaise ruusukaalit.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Hienonna kevätsipulit.
- Kuumenna öljy wokkipannulla. Paista ruusukaaleja muutaman minuutin ajan kuumalla pannulla, jotta ne saavat väriä. Laske hieman lämpötilaa ja lisää valkosipulit. Paista pari minuuttia.
- Sekoita soijakastike, vesi, sokeri, sriracha ja limen mehu keskenään.
- Lisää pannulle nuudelit, kastike ja kevätsipulit. Paista, kunnes kastike on lähes kokonaan haihtunut.
- Tarjoile ruusukaalinuudeleiden kanssa limelohkoja, tuoretta chiliä, korianteria ja suolapähkinöitä.
Vinkki: Tarjoile nuudeleiden kanssa pannulla paistettua tofua tai kanaa, jos kaipaat annokseen ruokaisuutta.