Helppous yllättää
Tomaatti-vuohenjuustopasta

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 sipulia sipuli
2 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
350 g g spagettia spagetti
500 g g paseerattua tomaattia paseerattu tomaatti
1 kesäkurpitsaa kesäkurpitsa
1 dl dl oliiveja oliivi
2 kuutiota kuutio kasvislientä kasvisliemi
2 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
2 tl tl basilikaa basilika
(kuivattua)
0,5 tl tl mustapippuria mustapippuri
7 dl dl vettä vesi
100 g g vuohenjuustoa vuohenjuusto

Valmiin annoksen päälle

1 kourallista kourallinen basilikaa basilika
1 - 2 rkl rkl parmesaania parmesaani
(raastetta)

Tomaatti-vuohenjuustopasta

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(25)

Valmistus

  1. Laita kuutioitu sipuli ja valkosipulinkynnet kattilaan. Heitä mukaan pilkottu kesäkurpitsa.
  2. Lisää pasta, oliivit, kasvisliemikuutiot, tomaattimurska, oliiviöljy, kuivattu basilika ja mustapippuri kattilaan.
  3. Lopuksi kaada kattilaan vesi. Kuumenna kannen alla kiehuvaksi, jonka jälkeen anna kypsyä miedolla lämmöllä noin 10-15 minuuttia välillä sekoittaen.
  4. Murustele päälle vuohenjuusto ja sekoita.
  5. Nostele pasta 4-6 lautaselle ja raasta päälle parmesaaniaoman maun mukaan. Revi vielä lopuksi päälle hiukan tuoretta basilikaa.