
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | sipulia sipuli | |
2 | valkosipulia valkosipuli | |
350 g g | spagettia spagetti | |
500 g g | paseerattua tomaattia paseerattu tomaatti | |
1 | kesäkurpitsaa kesäkurpitsa | |
1 dl dl | oliiveja oliivi | |
2 | kasvislientä kasvisliemi | |
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
2 tl tl | basilikaa basilika | |
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuria | |
7 dl dl | vettä vesi | |
100 g g | vuohenjuustoa vuohenjuusto |
Valmiin annoksen päälle:
basilikaa basilika |
Tomaatti-vuohenjuustopasta
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:20
min
(8)
Valmistus
- Laita kuutioitu sipuli ja valkosipulinkynnet kattilaan. Heitä mukaan pilkottu kesäkurpitsa.
- Lisää pasta, oliivit, kasvisliemikuutiot, tomaattimurska, oliiviöljy, kuivattu basilika ja mustapippuri kattilaan.
- Lopuksi kaada kattilaan vesi. Kuumenna kannen alla kiehuvaksi, jonka jälkeen anna kypsyä miedolla lämmöllä noin 10-15 minuuttia välillä sekoittaen.
- Murustele päälle vuohenjuusto ja sekoita.
- Nostele pasta 4-6 lautaselle ja raasta päälle parmesan juustoa oman maun mukaan. Revi vielä lopuksi päälle hiukan tuoretta basilikaa.