
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 tlk tlk | tomaattimurskaa
tomaattimurska (á 400 g) | |
6 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
3 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
0,5 ruukkua ruukku | basilikaa basilika | |
2 tl tl | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
1 | sipulia sipuli | |
2 pkt pkt | pastaa
pasta (Chef Select papperdelle tuorepastaa) | |
2 pss pss | mozzarellaa
mozzarella (Lovilio Mozzarellaa (á 125 g)) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTomaattipasta
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuori ja halkaise valkosipulinkynnet.
- Sekoita tomaattimurskan joukkoon valkosipulit, oliiviöljy, basilikanlehdet, hunaja, suola ja pippuri.
- Anna maustua 15 minuuttia. Kastikkeen voi tehdä maustumaan jääkaappiin jopa edellisenä päivänä.
- Laita vesi kiehumaan isoon kattilaan.
- Kuullota pienittyä sipulia oliiviöljyssä keskilämmöllä. Lisää tomaattikastike ja anna hautua hetki.
- Keitä pastaa 3 minuuttia. Sekoita kastike pastan joukkoon.
Valmista tomaattipasta yhdessä Liemessä -ruokavaikuttajan kanssa.
Resepti: Liemessä / Jenni Häyrinen