Helppous yllättää
Sitruunainen broileripasta

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

450 g g broileria broileri
(sisäfileetä)
2 - 3 rkl rkl voita voi
1 - 2 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
1 sipulia sipuli
1 rkl rkl inkivääriä inkivääri
(raastettuna)
1 rkl rkl kurkumaa kurkuma
(raastettuna tai 1 tl kuivattua)
1 tl tl suolaa suola
0,5 tl tl valkopippuria valkopippuri
0,5 tl tl mustapippuria mustapippuri
0,25 tl tl chilijauhetta chilijauhe
3 dl dl kanalientä kanaliemi
0,5 dl dl sitruunamehua sitruunamehu
1 tl tl sitruunan kuorta sitruunan kuori
(raastettuna)
1 rkl rkl hunajaa hunaja
250 g g mascarponea mascarpone
1 dl dl parmesaania parmesaani
(lastuja)
1 kourallista kourallinen basilikaa basilika
(tuoretta)

Lisäksi

2 rs rs pastaa pasta
(Chef Select tuorepastaa (à 250 g), esim. pappardelle)

Sitruunainen broileripasta

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(28)

Valmistus


1. Paloittele sisäfileet ja ruskista ne voissa paistokasarissa. Kumoa lautaselle odottamaan.

2. Kuori ja silppua sipulit. Lisää kasariin tarvittaessa vähän rasvaa ja kuullota sipulit. Kääntele joukkoon inkivääri, kurkuma, suola ja pippurit.

3. Lisää kanaliemi, sitruunamehu, kuoriraaste ja hunaja. Hauduta miedolla lämmöllä muutama minuutti.

4. Sekoita joukkoon mascarpone. Kumoa mukaan broileripalat. Kuumenna ja tarkista maku.

5. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä tilavassa kattilassa napakan kypsäksi (3 minuuttia), valuta ja kumoa takaisin kattilaan. Sekoita joukkoon kastike.

6. Jaa ruoka annoslautasille, lisää parmesaania ja basilikaa.