Helppous yllättää
Halloumicarbonara

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

400 g g spagettia spagetti
(Combino)
suolaa suola
1 pkt pkt halloumia halloumi
(200 g)
2 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
1 rkl rkl rypsiöljyä rypsiöljy
4 kananmunankeltuaista kananmunankeltuainen
2 dl dl kuohukermaa kuohukerma
1,5 dl dl parmesaania parmesaani
(raastettuna)
0,5 tl tl suolaa suola
0,5 tl tl mustapippuria mustapippuri
(rouhittuna)
0,5 ruukkua ruukku lehtipersiljaa lehtipersilja

Halloumicarbonara

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

25 min
(250)

Valmistus

1. Keitä spagetti suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan, 9-11 minuuttia. Ota 2 dl keitinvettä talteen ja valuta pasta.

2. Leikkaa halloumi pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

3. Kuumenna öljy isossa paistinpannussa ja ruskista halloumikuutiot. Lisää valkosipuli ja paista pari minuuttia, kunnes sipulisilppu on pehmentynyt.

4. Riko kananmunat ja erottele keltuaiset kulhoon. Vatkaa kuohukerma ja raastettu parmesaani haarukalla keltuaisten joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää kulhoon 1 dl lämmintä pastan keitinvettä ja sekoita.

5. Kaada muna-kermaseos pannulle halloumien päälle ja lisää kypsä spagetti. Sekoittele pari minuuttia, jotta spagetti lämpenee. Lisää tarvittaessa vielä pastan keitinvettä.

6. Hienonna lehtipersilja ja sekoita se pastan joukkoon. Tarjoile heti.