
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 g g | spagettia
spagetti (Combino) | |
suolaa suola | ||
1 pkt pkt | halloumia
halloumi (200 g) | |
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 rkl rkl | rypsiöljyä rypsiöljy | |
4 | kananmunankeltuaista kananmunankeltuainen | |
2 dl dl | kuohukermaa kuohukerma | |
1,5 dl dl | parmesaania
parmesaani (raastettuna) | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
0,5 tl tl | mustapippuria
mustapippuri (rouhittuna) | |
0,5 ruukkua ruukku | lehtipersiljaa lehtipersilja |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHalloumicarbonara
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Keitä spagetti suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan, 9-11 minuuttia. Ota 2 dl keitinvettä talteen ja valuta pasta.
2. Leikkaa halloumi pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
3. Kuumenna öljy isossa paistinpannussa ja ruskista halloumikuutiot. Lisää valkosipuli ja paista pari minuuttia, kunnes sipulisilppu on pehmentynyt.
4. Riko kananmunat ja erottele keltuaiset kulhoon. Vatkaa kuohukerma ja raastettu parmesaani haarukalla keltuaisten joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää kulhoon 1 dl lämmintä pastan keitinvettä ja sekoita.
5. Kaada muna-kermaseos pannulle halloumien päälle ja lisää kypsä spagetti. Sekoittele pari minuuttia, jotta spagetti lämpenee. Lisää tarvittaessa vielä pastan keitinvettä.
6. Hienonna lehtipersilja ja sekoita se pastan joukkoon. Tarjoile heti.