
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | sipulia sipuli | ||
2 - 3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
400 g g | jauhelihaa
jauheliha (Reilu naudan jauheliha 17 %) | ||
rypsiöljyä
rypsiöljy (paistamiseen) | |||
1 tlk tlk | tomaattimurskaa
tomaattimurska (n. 400 g) | ||
2,5 dl dl | ruokakermaa
ruokakerma (Pohjolan Meijeri ruokakerma juusto) | ||
3 dl dl | vettä vesi | ||
250 g g | pastaa
pasta (fusilli) | ||
1 tl tl | suolaa suola | ||
1 tl tl | paprikajauhetta paprikajauhe | ||
chilijauhetta
chilijauhe (ripaus) | |||
mustapippuria
mustapippuri (ripaus) | |||
1 tlk tlk | kidneypapuja
kidneypapu (380/230 g) |
PÄÄLLE
cheddarjuustoa
cheddarjuusto (raastettuna) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaChili con carne -pasta
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli.
2. Ruskista jauheliha tilkassa öljyä padassa tai isossa paistinpannussa. Lisää ruskistuksen loppuvaiheessa sipuli ja valkosipuli ja paista vielä muutama minuutti.
3. Lisää pataan tomaattimurska, ruokakerma, vesi, pasta, suola ja mausteet. Keitä pataa miedolla lämmöllä välillä sekoitellen noin 10 minuuttia.
4. Valuta pavut ja lisää pataan. Anna hautua vielä pari minuuttia.
5. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoa chilicon carne -pasta juustoraasteen kera.
Vinkki!Voit valmistaa kasvisversion korvaamalla jauhelihan yhdellä paketilla Next level -vegejauhista.