Helppous yllättää
Chili con carne -pasta

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 sipulia sipuli
2 - 3 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
400 g g jauhelihaa jauheliha
(Reilu naudan jauheliha 17 %)
rypsiöljyä rypsiöljy
(paistamiseen)
1 tlk tlk tomaattimurskaa tomaattimurska
(n. 400 g)
2,5 dl dl ruokakermaa ruokakerma
(Pohjolan Meijeri ruokakerma juusto)
3 dl dl vettä vesi
250 g g pastaa pasta
(fusilli)
1 tl tl suolaa suola
1 tl tl paprikajauhetta paprikajauhe
chilijauhetta chilijauhe
(ripaus)
mustapippuria mustapippuri
(ripaus)
1 tlk tlk kidneypapuja kidneypapu
(380/230 g)

PÄÄLLE

cheddarjuustoa cheddarjuusto
(raastettuna)

Chili con carne -pasta

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

25 min
(171)

Valmistus

1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli.

2. Ruskista jauheliha tilkassa öljyä padassa tai isossa paistinpannussa. Lisää ruskistuksen loppuvaiheessa sipuli ja valkosipuli ja paista vielä muutama minuutti.

3. Lisää pataan tomaattimurska, ruokakerma, vesi, pasta, suola ja mausteet. Keitä pataa miedolla lämmöllä välillä sekoitellen noin 10 minuuttia.

4. Valuta pavut ja lisää pataan. Anna hautua vielä pari minuuttia.

5. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoa chilicon carne -pasta juustoraasteen kera.

Vinkki!Voit valmistaa kasvisversion korvaamalla jauhelihan yhdellä paketilla Next level -vegejauhista.