
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 g g | spagettia
spagetti (tai linguinia) | |
3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
2 rkl rkl | rypsiöljyä rypsiöljy | |
200 g g | herneitä
herne (pakaste) | |
1,5 dl dl | vettä vesi | |
1 kuutiota kuutio | kasvislientä kasvisliemi | |
2 kpl kpl | avokadoja
avokado (pieniä) | |
50 g g | babypinaattia babypinaatti | |
1 ruukkua ruukku | basilikaa basilika | |
0,5 prk prk | vegaanista levitettä
vegaaninen levite (á 255 g) | |
0,5 - 1 tl tl | suolaa suola | |
0,25 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
sitruunaa sitruuna |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVihreä viettelys -pasta
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Laita pastavesi kiehumaan, mausta se suolalla.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
- Kuumenna öljy pannulla ja kuullota valkosipulia parin minuutin ajan. Lisää herneet, vesi ja murusteltu kasvisliemikuutio. Kuumenna kiehuvaksi. Siirrä seos tehosekoittimeen. Halkaise avokado, poista kivi ja lusikoi avokadon hedelmäliha blenderiin. Lisää pinaatti, suurin osa basilikasta ja vegaaninen levite. Aja sileäksi kastikkeeksi.
- Keitä pasta al denteksi. Valuta ja siirrä pannulle.
- Sekoita kastike pastan joukkoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Jaa lautasille. Viimeistele lopulla basilikalla ja tarjoile lisäksi sitruunalohkoja.