
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
250 g g | spagettia spagetti | |
2 - 3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
rypsiöljyä
rypsiöljy (paistamiseen) | ||
4 | kananmunaa kananmuna | |
1 tl tl | suolaa suola | |
ripausta ripaus | mustapippuria
mustapippuri (rouhittuna) | |
40 g g | juustoa
juusto (esimerkiksi parmesaania, lastuina) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKananmunapasta
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Laita pasta keittymään reiluun, suolalla maustettuun veteen.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota niitä pari minuuttia paistinpannulla tilkassa öljyä. Siirrä syrjään.
- Paista kananmunat paistinpannulla tilkassa öljyä. Paista munat molemmin puolin. Hienonna paistetut munat pieniksi paloiksi.
- Valuta kypsä spagetti lävikössä. Sekoita spagetin joukkoon munat, paistettu valkosipuli, juusto, suola ja mustapippuri. Tarjoile heti.
Vinkki!Parmesaani tuo herkullista makua pastaan, mutta sen sijaan voit ripottaa pastaan muutakin juustoa, mitä jääkaapin perukoilta löytyy tai jättää juuston kokonaan pois. Halutessasi voit höystää kananmunaspagettia myös esimerkiksi kylmä- tai lämminsavulohella, kinkulla tai ruskistetulla pekonilla.