Helppous yllättää
Pasta carbonara

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

125 g g pekonia pekoni
(Dulano pekonikuutioita)
1 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
mustapippuria mustapippuri
(reilusti tuoretta Kania mustapippuria myllystä)
4 kananmunaa kananmuna
(kananmunaa rakenne rikottuna)
50 g g Grana Padano -juustoa Grana Padano -juusto
(raastettuna)
lehtipersiljaa lehtipersilja
(hienonnettua persiljaa)

Lisäksi:

1 pkt pkt spagettia spagetti
(Combino spagettia keitettynä)

Pasta carbonara

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(40)

Valmistus

  1. Laita pekonikuutiot kuumenevalle pannulle paistumaan. Paista kunnes rasva on sulanut ja pekoni ruskistunut.
  2. Laske hieman lämpöä ja lisää hienonnettu valkosipuli. Kun sipuli on pehmeää, mausta seos reilulla mustapippurilla.
  3. Vatkaa kananmunien rakenne rikki isossa kulhossa ja sekoita joukkoon puolet raastetusta juustosta.
  4. Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta.
  5. Sekoita kuuman pastan joukkoon pekoni-valkosipuliseos ja kananmuna-juustoseos nopeasti sekoittaen.
  6. Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta sekä hienonnettu persilja. Tarjoile heti!