
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
125 g g | pekonia
pekoni (Dulano pekonikuutioita) | |
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
mustapippuria
mustapippuri (reilusti tuoretta Kania mustapippuria myllystä) | ||
4 | kananmunaa
kananmuna (kananmunaa rakenne rikottuna) | |
50 g g | Grana Padano -juustoa
Grana Padano -juusto (raastettuna) | |
lehtipersiljaa
lehtipersilja (hienonnettua persiljaa) |
Lisäksi:
1 pkt pkt | spagettia
spagetti (Combino spagettia keitettynä) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPasta carbonara
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Laita pekonikuutiot kuumenevalle pannulle paistumaan. Paista kunnes rasva on sulanut ja pekoni ruskistunut.
- Laske hieman lämpöä ja lisää hienonnettu valkosipuli. Kun sipuli on pehmeää, mausta seos reilulla mustapippurilla.
- Vatkaa kananmunien rakenne rikki isossa kulhossa ja sekoita joukkoon puolet raastetusta juustosta.
- Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta.
- Sekoita kuuman pastan joukkoon pekoni-valkosipuliseos ja kananmuna-juustoseos nopeasti sekoittaen.
- Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta sekä hienonnettu persilja. Tarjoile heti!